Σε Σίσιτς – «Κούτσια» πέφτει το βάρος εν όψει ΑΕΚ

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Στους δύο ταχύτατους εξτρέμ πρόκειται να στηριχθεί ο ΟΦΗ στον αγώνα με την ΑΕΚ όπως φάνηκε και στην προπόνηση της Παρασκευής.

Με δεδομένο το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ στα δύο άκρα της άμυνας, το οποίο μπορεί να γίνει ακόμα μεγαλύτερο εφόσον απουσιάσει ο Κοντοές το βάρος είναι επόμενο να πέσει πάνω στους πλάγια χαφ του ΟΦΗ. Ο Σίσιτς έδειξε και στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο πως είναι ένας παίκτης που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο και στον ΟΦΗ ποντάρουν, πως προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει και στον Αρκούδα, ο οποίος θα καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας.

Στο «ασπρόμαυρο στρατόπεδο» ευελπιστούν πως ήρθε η ώρα για να αφυπνιστεί και ο Κουτσιανικούλης. Ο 24χρονος παίκτης μέχρι στιγμής δεν έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες της ομάδας και στον ΟΦΗ πιστεύουν πως απέναντι στον άπειρο Παπαδημητρίου ο «Κούτσια» μπορεί να αποδώσει τα όσα ξέρει.

Με λίγα λόγια το παιχνίδι του ΟΦΗ αναμένεται να περάσει αρκετά από τα δύο άκρα και απομένει να δούμε αν Σίσιτς και Κουτσιανικούλης θα μπορέσουν να δημιουργήσουν τα ρήγματα που θέλει ο Νίκος Αναστόπουλος.