Σίσιτς: «Ήρθε η ώρα για την πρώτη μας νίκη»

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Την πίστη του πως ήρθε η ώρα για να πετύχει ο ΟΦΗ την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα εξέφρασε με δηλώσεις του στην ΝΟVA ο Μίρνες Σίσιτς. Ο εκ των διασωθέντων στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, τόνισε πως ο ΟΦΗ εφόσον παίξει όπως πρέπει θα καταφέρει να πάει τη νίκη. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μίρνες Σίσιτς :

Για το ματς με την ΑΕΚ:

«Στα πρώτα δύο παιχνίδια με Ξάνθη και Άρη δεν δεχτήκαμε γκολ, όμως δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, ενώ με τον Πανιώνιο ήμασταν άτυχοι. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα για την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα. Παίζουμε στο γήπεδο μας, και η εξέλιξη του αγώνα θα εξαρτηθεί από μας. Η ΑΕΚ δεν έχει σχέση με την ομάδα που είχε τα προηγούμενα χρόνια. Έχει κι αυτή πολλά νέα παιδιά όπως εμείς. Αν παίξουμε όπως πρέπει, πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε»

Για το φετινό ΟΦΗ:

«Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα τη φετινή χρονιά, όπως και για τις περισσότερες ομάδες. Υπάρχουν πολλά νέα παιδιά, γι’ αυτό χρειάζεται υπομονή και στήριξη από όλους. Έχουμε καλούς παίκτες, τους οποίους εμείς οι εμπειρότεροι οφείλουμε να βοηθήσουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας»

Για το φετινό πρωτάθλημα:

«Δεν υπάρχουν πλέον πολλοί έμπειροι παίκτες και καλοί ξένοι στις περισσότερες ομάδες. Έτσι η ποιότητα του πρωταθλήματος δεν είναι καλή. Πιστεύω ότι τα περισσότερα παιχνίδια ιδιαίτερα στον πρώτο γύρο θα παρουσιάζουν την εικόνα που έχει φανεί μέχρι τώρα»