Γουναρίδης: «Mπορούμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς με την ΑΕΚ»

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης
Ως το χειρότερο παιχνίδι του ΟΦΗ μέχρι στιγμής στην σεζόν χαρακτήρισε αυτό κόντρα στον Πανιώνιο ο Στέφανος Γουναρίδης. Ο Έλληνας τερματοφύλακας εμφανίστηκε αισιόδοξος εν όψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος και τόνισε πως εφόσον η ομάδα μείνει συγκεντρωμένη και χτυπήσει εκεί που πρέπει θα πάρει το τρίποντο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο: 

«Όλη η ομάδα πρέπει να ξεχάσει αυτό το παιχνίδι. Θέλω να πιστέψω ότι θα είναι το χειρότερό μας στο φετινό πρωτάθλημα. Η σκέψη μας βρίσκεται πλέον στον αγώνα με την ΑΕΚ».

Για αυτό που ακολουθεί με την ΑΕΚ : 

«Ότι προβλήματα κι αν αντιμετωπίζει η ΑΕΚ δεν παύει να είναι μια μεγάλη ομάδα. Πρέπει να εμφανιστούμε έτοιμοι για να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις αυτού του παιχνιδιού και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.Πιστεύω ότι με τη στήριξη του κόσμου μας θα πετύχουμε την πρώτη μας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει φαβορί στο παιχνίδι.Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα κατά βάση νεανική όπως κι εμείς. Θέλω να πιστεύω ότι θα βρούμε τις αγωνιστικές της αδυναμίες, θα τη «χτυπήσουμε» εκεί και θα κερδίσουμε».

Για την αγωνιστική πορεία της ομάδας: 

«Όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε καλύτεροι. Μέσα από την καθημερινή δουλειά, όλοι μας θα βελτιωθούμε».

Για το αν τα οικονομικά προβλήματα μπορεί να αποτελέσουν ευκαιρία για τους νεαρούς παίκτες:

«Η οικονομική κρίση είναι μια ευκαιρία για όλους τους νεαρούς Έλληνες παίκτες.Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν σχεδόν όλες οι ελληνικές ομάδες, μπορούν να επιτρέψουν σε αρκετούς παίκτες να καθιερωθούν».