Πλήρης στήριξη όλων στον «Κούτσια»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός δεν έχει αποδώσει ακόμα σύμφωνα με την αξία του όμως άπαντες στον ΟΦΗ όπως και ο Αναστόπουλος τον στηρίζουν απόλυτα.

Στο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, ο Λαρισαίος μεσοεπιθετικός αντικαταστάθηκε μόλις στο 57ο λεπτό με αποτέλεσμα να μην έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Είναι χαρακτηριστικό το στοιχείο ότι ο Κουτσιανικούλης δεν έχει παίξει σε κανένα παιχνίδι μέχρι το τέλος και έχει αντικατασταθεί και στα τέσσερα.

Ωστόσο, στον ΟΦΗ στηρίζουν απόλυτα τον Βασίλη Κουτσιανικούλη και θεωρούν ότι πολύ σύντομα θα είναι σε θέση να δείξει την πραγματική αξία του. Άλλωστε, ο λόγος της αλλαγής του δεν είχε να κάνει με την δική του απόδοση αλλά με την επιθυμία του Αναστόπουλου να καλύψει περισσότερα τα άκρα της άμυνας του βάζοντας έναν παίκτη με ανάσες και τρεξίματα που θα είναι σε θέση να βοηθήσει τον Ζαχαράκη. Όπως και έγινε με την είσοδο του Καπουράνη που βοήθησε πολύ στον ανασταλτικό τομέα.

Ο «Κούτσια» αποτελεί για τον ΟΦΗ ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο και δεν είναι τυχαίο ότι το συμβόλαιο του έχει διάρκεια τριών χρόνων. Κανένας δεν αμφισβητεί την αξία του ενώ και ο ίδιος ο «Αναστό» τον πιστεύει πάρα πολύ και για αυτό ζητούσε επίμονα την απόκτηση του.

Άλλωστε, δεν είναι τυχαία η κίνηση του να τρέξει και να αγκαλιάσει τον Κουτσιανικούλη μόλις ο Θάνος σφύριξε την λήξη του αγώνα με τον Λαρισαίο να πανηγυρίζει έξαλλα την πρώτη νίκη του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα.