Η επιστρΟΦΗ του Μονιάκη – volume 2

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την δική του… επιστροφή κάνει ο Μανώλης Μονιάκης και με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΟΦΗ αναφέρθηκε στην παρουσία του αλλά και το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια.

Ο 24χρονος αριστερός μπακ άφησε πίσω του για τα καλά την προηγούμενη διετία και φέτος δείχνει αποφασισμένος να αποτελέσει μια «εσωτερική μεταγραφή» για τον ΟΦΗ. Και ήδη με την μέχρι τώρα παρουσία του δείχνει ότι θα αποτελέσει ένα βασικό και αναντικατάστατο μέλος του ΟΦΗ. Ο ίδιος μιλώντας στην ιστοσελίδα της ομάδας κράτησε «κάτω την μπάλα» και αποφεύγοντας τα μεγάλα λόγια είπε ότι «κάθε αγωνιστική περίοδος είναι διαφορετική από την προηγούμενη. Φέτος έχω αποκτήσει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, ευτυχώς δεν έχω προβλήματα τραυματισμών και προσπαθώ κάθε μέρα να είμαι καλύτερος. Δουλεύω και θα συνεχίσω να δουλεύω καθημερινά για να είμαι έτοιμος και καλύτερος από αγώνα σε αγώνα».

Όσον αφορά τη νίκη επί της ΑΕΚ, ο «Μόνια» τόνισε ότι «ήμασταν αποφασισμένοι για τη νίκη και τα καταφέραμε πέρα ως πέρα δίκαια. Η άδικη ήττα στη Ν. Σμύρνη από τον Πανιώνιο μας είχε πεισμώσει και ξέραμε ότι θα έπρεπε οπωσδήποτε να κερδίσουμε. Η ΑΕΚ παρά τα προβλήματα της παραμένει μεγάλος αντίπαλος, αλλά και ο ΟΦΗ παραμένει μεγάλη ομάδα. Μπήκαμε δυνατά, παθιασμένα και στο τέλος δικαιωθήκαμε με την νίκη μας που με λίγη τύχη θα ερχόταν και με λιγότερα άγχος».

Για την μέχρι τώρα παρουσία του ΟΦΗ, ο 24χρονος αριστερός μπακ στάθηκε στο πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια τονίζοντας ότι «ακόμα είναι νωρίς για το οπουδήποτε συμπέρασμα για την οποιαδήποτε ομάδα. Εμείς η αλήθεια είναι ότι με τη νίκη μας επί της ΑΕΚ είμαστε σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα και εμείς οι παίκτες το μόνο που θα πρέπει να κάνουμε είναι να δουλεύουμε κάθε μέρα. Το κεφάλι κάτω και δουλειά. Δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά μας αέρα γιατί πολύ απλά δεν έχουμε καταφέρει ακόμα τίποτα. Συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο. Το θετικό είναι ότι ο κόσμος μας παραμένει στο πλάι μας και μα δίνει δύναμη σε κάθε αγώνα, ενώ παρά τις πολλές αλλαγές προσώπων το οικογενειακό κλίμα εξακολουθεί να υπάρχει στα αποδυτήρια. Και αυτό είναι πολύ σπουδαίο…».