Συνάντηση Πουλινάκη – Κεφαλογιάννη με… φόντο το οικονομικό

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Συνάντηση εθιμοτυπικού (και όχι μόνο) χαρακτήρα έγινε στην Αθήνα ανάμεσα στον πρόεδρο του ΟΦΗ και τον Ηρακλειώτη πολιτικό.

Με αφορμή την παρουσία του Μάνθου Πουλινάκη στην Αθήνα για το ΔΣ της Σούπερ Λιγκ αλλά και την υπόθεση των «9», ο πρόεδρος του ΟΦΗ συνάντησε τον Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. με τον τελευταίο να δεσμεύεται ότι θα στηρίξει την προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος.

Μάλιστα, θα γίνει ακόμα μια συνάντηση μέσα στην επόμενη εβδομάδα με τον Μανώλη Κεφαλογιάννη να τονίζει ότι θα βοηθήσει με… ονόματα και διευθύνσεις προσκαλώντας ανθρώπους που θα είναι σε θέση να βοηθήσουν οικονομικά την ΠΑΕ.

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ παρουσίασε στον Μανώλη Κεφαλογιάννη όλο το οικονομικό πλάνο που έχει καταστρώσει η ΠΑΕ ώστε να βγει από το οικονομικό αδιέξοδο. Ο Ηρακλειώτης πολιτικός ενημερώθηκε πλήρως για την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ αλλά και για το πρόγραμμα που έχει μπει ώστε η ομάδα να ξεπεράσει τα οικονομικά προβλήματα.

Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επιχείρηση νοικοκυρέματος που επιχειρείται στην ΠΑΕ και για αυτό το λόγο δεσμεύτηκε ότι από την πλευρά του και όσο περνάει από το χέρι του θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες της διοίκησης του ΟΦΗ.