Σίσιτς: «Ευτυχώς, στον ΟΦΗ οι πληρωμές γίνονται κανονικά».

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με δηλώσεις του σε ΜΜΕ της Σλοβενίας, ο 31χρονος εξτρέμ του ΟΦΗ τόνισε ότι οι παίκτες πληρώνονται κανονικά ενώ μίλησε για την κρίση στην Ελλάδα αλλά και για τη νίκη επί της ΑΕΚ.

Για την κατάσταση που επικρατεί στον ΟΦΗ, ο «Σίλε» είπε χαρακτηριστικά ότι «ευτυχώς όμως για μας οι πληρωμές γίνονται κανονικά, παλιά χρέη σε παίκτες εξοφλούνται από τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Στόχος είναι τα επόμενα δυο χρόνια να μην υπάρχουν καθόλου χρέη» ενώ για την κρίση υπογράμμισε ότι «στην Κρήτη οι τουρίστες είναι πολλοί… Η κρίση πάντως είναι αισθητή παντού και φυσικά επηρεάζει την ποιότητα».

Όσον αφορά τη νίκη επί της ΑΕΚ σχολίασε λέγοντας ότι «ήμουν σε εξαιρετική κατάσταση, με ενέπνεε αυτό το ματς. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την εμφάνισή μου, αλλά το πιο σημαντικό είναι πως πετύχαμε την πρώτη μας νίκη. Μετά από την επιτυχία κόντρα στην ΑΕΚ έχουμε καλύτερη ψυχολογία. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία όσο το δυνατόν συντομότερα. Έχουμε μια σταθερή ομάδα, αρκετούς ταλαντούχους παίκτες και είμαι σίγουρος πως θα πετύχουμε το στόχο μας».