Σίσιτς: «Δεν έκανα λάθος που αποφάσισα να μείνω στον ΟΦΗ»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μίρνες Σίσιτς φιλοξενήθηκε στη NOVA και μίλησε για την καψούρα του με το Ηράκλειο και τον ΟΦΗ λέγοντας ότι «γουστάρω που έχουμε ένα τέτοιο γήπεδο και δεν έκανα λάθος που αποφάσισα να μείνω στον ΟΦΗ».

Aπαντώντας στην ερώτηση που αφορούσε την παραμονή του στον ΟΦΗ, ο «Σίλε» τόνισε ότι «αποφάσισα να μείνω σε αυτήν την ομάδα, ο ΟΦΗ έχει γήπεδο που γουστάρω και έχω πίσω μου τον κόσμο και τον προπονητή που με κάνουν να νιώθω πολύ όμορφα στο Ηράκλειο. Είχα προτάσεις και από άλλες ομάδες, τελικά αποφάσισα να μείνω εδώ και πιστεύω ότι δεν έκανα λάθος».

Για τα πολλά νέα παιδιά που βρίσκονται στον ΟΦΗ, ο Σλοβένος απάντησε σαν… «πατρική φιγούρα» τονίζοντας ότι «είναι πολλά νέα παιδιά, πρέπει να τα υποστηρίζουμε και αυτοί είναι το μέλλον της ομάδας τα επόμενα χρόνια. Αν δεν τους βοηθήσουμε αυτοί, τότε θα έχουν πρόβλημα».

Παράλληλα, σχολίασε και την επιλογή του Στέφανου Γουναρίδη στην καλύτερη 11αδα της αγωνιστικής λέγοντας «ήταν πολύ καλός, έβγαλε αρκετές φάσεις και σίγουρα χρειάστηκε υποστήριξη από εμάς και σε αυτό το παιχνίδι ήταν καλός».