Αφοσιωμένος στον ΟΦΗ ο Γιώργος Ιωαννίδης: «Στο μυαλό μου είναι μόνο ο ΟΦΗ»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Προσηλωμένος και με μεγάλη πίστη στις δυνατότητες του φετινού ΟΦΗ, ο Γιώργος Ιωαννίδης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 τονίζοντας ότι «ο ΟΦΗ ήταν αυτό που ήθελα από την αρχή».

Ο 24χρονος κεντρικός μέσος σκόραρε πρώτη φορά στην καριέρα του από την «άσπρη βούλα» και όπως είπε ο ίδιος «ήταν το πρώτο μου γκολ με πέναλτι. Ο Σίσιτς ήταν να εκτελέσει το πέναλτι όμως από την στιγμή που κερδίσαμε και δεύτερο, το πίστεψα πήρα την μπάλα και το έβαλα».

Μιλώντας στον Athletic Radio 104,2, ο Γιώργος Ιωαννίδης σχολίασε την εικόνα του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα τονίζοντας ότι η ομάδα θα εμφανιστεί πολύ καλύτερη στην συνέχεια του πρωταθλήματος: «Γενικά, είμαστε ικανοποιημένοι αν εξαιρέσουμε τα λάθη του δευτέρου ημιχρόνου. Όμως, είναι αρχή ακόμα και στην πορεία όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε καλύτεροι. Θα μπορούμε να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια στην απόδοση μας».

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Ιωαννίδης στον Athletic Radio 104,2

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί, δυστυχώς στο δεύτερο καθίσαμε πίσω αδικαιολόγητα. Είναι νωρίς όμως και αυτά τα λάθη θα τα διορθώσουμε στο μέλλον».

Για την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου: «Παίζει ρόλο η προετοιμασία στην απόδοση μας. Όμως, πιστεύω ότι θα καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Ευτυχώς, πήγαν όλα καλά και βλέπουμε με αισιοδοξία την συνέχεια. Γενικά, είμαστε ικανοποιημένοι αν εξαιρέσουμε τα λάθη του δευτέρου ημιχρόνου. Όμως, είναι αρχή ακόμα και στην πορεία όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε καλύτεροι. Θα μπορούμε να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια στην απόδοση μας. Παίζει ρόλο η προετοιμασία στην απόδοση μας. Όμως, πιστεύω ότι θα καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Ευτυχώς, πήγαν όλα καλά και βλέπουμε με αισιοδοξία την συνέχεια».

Για την ατμόσφαιρα του «Γεντί Κουλέ»: «Σίγουρα, είμαι ικανοποιημένος γιατί κέρδισε ο ΟΦΗ. Έμεινα έκπληκτος από τον κόσμο, ήξερα ότι ο ΟΦΗ είχε τέτοια έδρα αλλά δεν περίμενα αυτό το πράγμα. Ευτυχώς πήγαν όλα καλά και κερδίσαμε το παιχνίδι».

Για τους στόχους του ΟΦΗ: «Οι στόχοι που έχουμε βάλει από την αρχή είναι εφικτοί. Δεν πρέπει να καθησυχαζόμαστε από τα θετικά αποτελέσματα, ούτε να απογοητευόμαστε από τα αρνητικά. Ο στόχος είναι η παραμονή όμως έχουμε δυνατότητες για κάτι παραπάνω. Όσο πιο νωρίς γίνει αυτό, θα είναι καλύτερο για όλους μας. Δεν πρόκειται να κινδυνεύσουμε γιατί διαθέτουμε καλύτερη ομάδα από αρκετές στο πρωτάθλημα».

Για το μήνυμα του προς τον κόσμο του ΟΦΗ: «Το σημαντικό είναι να παραμείνει ο κόσμος στο πλευρό της ομάδας, στα δύσκολα και τα εύκολα. Αυτό ισχύει και για εμάς. Πρέπει να είμαστε σοβαροί στις νίκες και να μην απογοητευόμαστε μετά τις ήττες».

Για την απόφαση του να επιλέξει τον ΟΦΗ: «Είμαι ευχαριστημένος σε όλα τα επίπεδα. Το Ηράκλειο είναι μια πολύ όμορφη πόλη και ο ΟΦΗ μια μεγάλη ομάδα. Αυτό ήταν κάτι που το ήθελα από την αρχή. Ήξερα ότι και ο ΟΦΗ έχει οικονομικά προβλήματα, το ίδιο ισχύει και με την ΑΕΚ όμως οι άνθρωποι του ΟΦΗ μου έδειξαν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη. Και ο κύριος Αναστόπουλος αλλά και οι κύριοι Πουλινάκης, Μαχλάς – κάτι που δεν ισχύει για τους ανθρώπους της ΑΕΚ».

Για τον εαυτό του: «Επέλεξα τον ΟΦΗ γιατί πιστεύω ότι θα με βοηθήσει στην καριέρα μου. Θέλω να πάρω παιχνίδια και να δείξω την αξία μου. Κάτι που δεν έγινε στον Παναθηναϊκό. Εκεί έπαιζα μόνο αριστερό μπακ όμως παλιότερα έπαιζα στο κέντρο. Η θέση μου είναι στο κέντρο, εκεί που παίζω τώρα».

Για την συμμετοχή αρκετών Ελλήνων ποδοσφαιριστών: «Όλες οι ομάδες έχουν οικονομικά προβλήματα. Δεν θα έλεγα ότι έχει πέσει το επίπεδο, απλά δεν έχουν έρθει τα μεγάλα ονόματα που είδαμε στο παρελθόν. Όμως έχουμε δει και στο παρελθόν ότι τα μεγάλα ονόματα δεν κάνουν πάντα την διαφορά. Οπότε, αυτό είναι το καλό ότι αυτό το στοιχείο θα βοηθήσει το ελληνικό πρωτάθλημα και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Δεν νομίζω ότι θα δούμε κάτι διαφορετικό. Θα είναι ένα συνηθισμένο πρωτάθλημα όπως τα προηγούμενα χρόνια. Μέχρι στιγμής, ο Παναθηναϊκός φαίνεται ότι δεν μπορεί να απειλήσει τον Ολυμπιακό. Δεν ξέρω τι φταίει και δεν μου πέφτει ο λόγος για να ασχοληθώ. Εμένα στο μυαλό μου είναι μόνο ο ΟΦΗ».