Το αλάνθαστο δίδυμο των Σόουζα – Λάζαρου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Λένε πως οι αριθμοί δείχνουν πάντα την αλήθεια και το ίδιο ισχύει στην περίπτωση των δύο κεντρικών αμυντικών του ΟΦΗ που έκαναν ένα… αλάνθαστο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ.

Οι Ντένις Σόουζα και Λάζαρος Χαριτωνίδης έκαναν μια εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ ενώ γενικά η παρουσία τους στο πρωτάθλημα κρίνεται μόνο ως θετική. Ο ΟΦΗ έχει δεχτεί τρία γκολ σε τέσσερα παιχνίδια – εκ των οποίων τα δύο αυτογκόλ – και σίγουρα η παρουσία τους έχει αφήσει άκρως ικανοποιημένη την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Την παρουσία τους μέσα στο γήπεδο την… αναδεικνύουν και οι αριθμοί που προκύπτουν από την αναμέτρηση του ΟΦΗ με την ΑΕΚ. Χαριτωνίδης και Σόουζα δεν επέτρεψαν στους Κατσικοκέρη, Φουρτάδο να απειλήσουν την άμυνα του ΟΦΗ με τους δύο επιθετικούς της ΑΕΚ να περνούν απαρατήρητοι από την αναμέτρηση. Ο Λάζαρος Χαριτωνίδης έκανε μόλις δύο λάθη ενώ «καθάρισε» την περιοχή του Γουναρίδη 6 φορές. Έκανε 1 απόκρουση, υπέπεσε σε 2 λάθη αλλά κέρδισε επίσης 2.

Τα ίδια ισχύουν και για τον Ντένις Σόουζα που από την πρώτη στιγμή διακρίνεται για την ψυχραιμία του και το καθαρό μυαλό που διαθέτει. Ο Βραζιλιάνος έβγαλε το ματς δίχως να υποπέσει σε κανένα φάουλ ενώ είχε 2 κλεψίματα, καθάρισε 4 φορές την μπάλα από την περιοχή του ΟΦΗ και κέρδισε μάλιστα 1 φάουλ.