Να γίνει Κερκυ-(ω)ραίος!

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Την πρώτη του νίκη στο νησί των Φαιάκων θα επιδιώξει να πάρει ο ΟΦΗ όπου στις 17:15 (LIVE Athletic Radio 104,2 και Gentikoule) θα αντιμετωπίσει την Κέρκυρα.

Στον ΟΦΗ δεν σκέφτονται άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης. Η ομάδα πάει με ανεβασμένη την ψυχολογία μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ και στο «ασπρόμαυρο αποτέλεσμα» ο βασικός στόχος είναι η ομάδα να φύγει από την Κέρκυρα με το τρίποντο. Στον ΟΦΗ γνωρίζουν καλά πως το παιχνίδι «εγκυμονεί» κινδύνους, πόσο μάλλον τώρα που οι βαθμοί είναι επιτακτική ανάγκη για την ομάδα του Άκη Μάντζιου.

Ο Νίκος Αναστόπουλος έχει ζητήσει από τους παίκτες του να είναι συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης ενώ ιδιαίτερη προσοχή έχει επιστήσει στο κέντρο της άμυνας του ΟΦΗ όπου αρκετές φορές «πετάγεται» ο Μπάρκογλου.

Ο ΟΦΗ θέλει να «χτίσει″ ένα σερί αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Κέρκυρα μιας και η συνέχεια είναι εξαιρετικά δύσκολη με αποτέλεσμα η θετική έκβαση της αναμέτρησης να αποτελεί μονόδρομο εν όψει της επόμενης δύσκολης τετράδας αγώνων που ακολουθεί.

Ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει

Ο Νίκος Αναστόπουλος φαίνεται πως δεν προτίθεται να κάνει αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ εν όψει της σημερινής αναμέτρησης.

Έτσι ο Γουναρίδης θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, στο δεξί άκρο της άμυνας Ζαχαράκης, στο αριστερό ο Μονιάκης και το αμυντικό δίδυμο της άμυνας θα αποτελείται από τους Χαριτωνίδη και Σόουζα. Στην μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Βερόν, Μπανούσης και Ιωαννίδης. Δεξιά στην επίθεση ο Κουτσιανικούλης, αριστερά ο Σίσιτς και στην κορυφή ο Παπάζογλου.

Στην αποστολή του ΟΦΗ για την σημερινή αναμέτρηση βρίσκονται οι

Γουναρίδης, Αγριμάκης, Ζαχαράκης, Βάντο, Μονιάκης, Χαριτωνίδης, Σόουζα, Ιωαννίδης, Μπανούσης, Βερόν, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Σίσιτς, Βιτώρος, Περογαμβράκης, Ροβίθης, Καπουράνης, Κουρδάκης, Ζορμπάς, Χατζηκοσμάς.