«Ευχαριστώ» του συλλόγου φίλων παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα» σε ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Το γεγονός πως ο ΟΦΗ συνεχίζει να προβάλει το κοινωφελές ίδρυμα «Ελπίδα» δεν πέρασε απαρατήρητο από την διοίκηση του ιδρύματος, η οποία με επιστολή της ευχαριστεί την ΠΑΕ για την προσφορά της.  

Στις εμφανίσεις της ομάδας συνεχίζει να προβάλλεται το λογότυπο του συλλόγου «Ελπίδα»  και το κοινωφελές ίδρυμα με επιστολή προς τον πρόεδρο της ΠΑΕ Μάνθο Πουλινάκη, την οποία υπογράφει η πρόεδρος κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη, ευχαριστεί την ΠΑΕ για την προβολή που υπάρχει.

Αναλυτικά στην επιστολή της η κ. Βαρδινογιάννη τονίζει τα εξής:

«Αγαπητέ κ. Πουλινάκη. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πολύ για την επιστολή σας και την απόφαση της ΠΑΕ ΟΦΗ να συνεχίσει να στηρίζει τον σύλλογο «Ελπίδα» προβάλλοντας το λογότυπο του στις φανέλες των παικτών της ομάδας. Η προσφορά σας αποτελεί για εμάς σημαντική βοήθεια για να σταλεί το μήνυμα της ΕΛΠΙΔΑΣ σε ολόκληρη της Ελλάδα.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, των μελών και των παιδιών της ΕΛΠΙΔΑΣ σας ευχαριστώ ολόθερμα για άλλη μια φορά για την ευγενική σκέψη σας. Η συνεχής συμπαράσταση σας στον αγώνα μας είναι πολύτιμη.
Θα χαρούμε πολύ να σας υποδεχτούμε στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ» οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε, ώστε να δείτε από κοντά το έργο το οποίο υποστηρίζετε τόσο συγκινητικά.
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη