Αναστόπουλος: «Στο γήπεδο μας δείχνουμε άλλο πρόσωπο»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στο διαφορετικό πρόσωπο που παρουσιάζει ο ΟΦΗ στα εντός έδρας παιχνίδια στάθηκε στις δηλώσεις του ο Νίκος Αναστόπουλος που εξέφρασε την πίστη του για τις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών του.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ

Για την καλή εικόνα του ΠΑΟΚ, τελευταία: «Ερχεται σε φόρμα, αλλά εμείς στο γήπεδο μας δείχνουμε άλλο πρόσωπο. Πιστεύω να γίνει ένα ανοικτό παιχνίδι, που θα το ευχαριστηθεί ο κόσμος».

Για τις καλές σχέσεις των δύο ομάδων: «Δεν πρέπει να έχει μόνο ο ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ, αλλά γενικά. Ό,τι έχει να χωρίσει η κάθε ομάδα με την άλλη είναι για 90 λεπτά».

Αν εστιάζει κάπου στον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα, βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Εμείς θα κατέβουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι ένας-δύο παίκτες, αλλά χρειάζεται προσοχή όλη η ομάδα».

Για την ενδεχόμενη απουσία του Δώνη από τον πάγκο του ΠΑΟΚ, το Σάββατο: «Ενας προπονητής όταν είναι στον πάγκο είναι διαφορετικό, αλλά δεν καθορίζει την εξέλιξη του παιχνιδιού. Και ο Βενγκέρ ήταν χθες στην εξέδρα, αλλά η ομάδα του κέρδισε. Το πώς παίζει ο ΠΑΟΚ, τα ξέρει ο Δώνης, οι βοηθοί του και οι παίκτες. Είναι και φίλος μου και πάει πολύ καλά. Επιτέλους, οι μεγάλες ομάδες καταλαβαίνουν ότι οι Ελληνες προπονητές είναι αξιόλογοι και πρέπει να τους εμπιστεύονται».

Για το αν υπάρχει φαβορί: «Η εκτίμησή μου είναι ότι κανένα παιχνίδι δε μπορείς να κερδίσεις αν δε σφυρίξει το τέλος ο διαιτητής. Εμείς είμαστε μια νέα ομάδα, με νεαρά παιδιά και στο Ηράκλειο έχουμε διαφορετική εικόνα από ότι εκτός έδρας. Θα γίνει ένα καλό παιχνίδι, εμείς θα δώσουμε τη μάχη μας, αλλά το αποτέλεσμα είναι άλλο πράγμα».