Μονιάκης δεξιά και Ζορμπάς στο κέντρο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μανώλης Μονιάκης θα καλύψει το κενό του Ζαχαράκη στην δεξιά πλευρά ενώ αριστερά θα επιστρέψει ο Βάντο με τον Ζορμπά να παίρνει φανέλα βασικού μετά την εμφάνιση στην Κέρκυρα.

Tην θέση διεκδικούσε και ο Παναγιώτης Κουρδάκης με τον Αναστόπουλο να καταλήγει στα «σίγουρα» μιας και ο Μονιάκης έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει σε αυτήν την θέση. Κατά συνέπεια, με την μετατόπιση του Μονιάκη στην δεξιά πλευρά, επιστρέφει στην 11αδα ο Βάντο που θα πάρει θέση στην αριστερή.

Αυτή η αρρυθμία στα άκρα της άμυνας προβληματίζει τον τεχνικό του ΟΦΗ που εύχεται και ελπίζει ότι δεν πρόκειται να γίνουν τα λάθη που έγιναν στη Νέα Σμύρνη και τα οποία κόστισαν πολύτιμους βαθμούς.

Επιστροφή Ζορμπά στην 11αδα
Η καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε στην Κέρκυρα αλλά και η ανάγκη για έναν πιο επιθετικό ΟΦΗ, κάνει τον «Αναστό» να εμπιστεύεται ξανά τον Παναγιώτη Ζορμπά. Ο 25χρονος μέσος είχε μεγάλη συμβολή στην αλλαγή του προσώπου του ΟΦΗ στο δεύτερο μέρος του αγώνα με την Κέρκυρα και το Σάββατο αναμένεται να έχει σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι της ομάδας.

Ο Ζορμπάς αναμένεται να αγωνιστεί μπροστά από τους Ιωαννίδη – Βερόν που θα έχουν περισσότερο ανασταλτικά καθήκοντα λόγω της παρουσίας των Λαζάρ, Γκαρσία.

Εκεί που δεν θα γίνουν αλλαγές είναι στην επίθεση με τους Κουτσιανικούλη, Σίσιτς, Παπάζογλου που θα αποτελέσουν τις αιχμές του δόρατος για τον ΟΦΗ κόντρα στην αργή και ευάλωτη άμυνα του ΠΑΟΚ.