Κουρδάκης: «Mε τον κόσμο στο πλευρό μας πιστεύω να φθάσουμε στην νίκη»

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ μίλησε στην ΝΟVA o Παναγιώτης Κουρδάκης, ο οποίος εξέφρασε την βεβαιότητα του πως ο ΟΦΗ με τον κόσμο στο πλευρό του θα καταφέρει να πάρει τη νίκη στην σημερινή αναμέτρηση όπως έκανε και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε…

Για την μέχρι συγκομιδή βαθμών…

Iσως περίμενε κάτι παραπάνω ο κόσμος από εμάς. Μας αφήνει μια πικρία αυτό γιατί αν δείτε και τα γκολ που έχουμε δεχθεί είναι περίεργα. Και εμείς περιμέναμε να έχουμε καλύτερη συγκομιδή βαθμών. Ακολουθεί μια δύσκολη τετράδα αγώνων, κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Νομίζω πως μπορούμε να πάρουμε το μέγιστο από αυτά τα παιχνίδια και συνεχίζουμε.

Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ…

Υπάρχει μια ιδιαιτερότητα στο συγκεκριμένο παιχνίδι λόγω των πολύ καλών σχέσεων μεταξύ των δύο συλλόγων. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε τη νίκη, έχουμε μια πολύ δυνατή έδρα, το δείξαμε και με την ΑΕΚ και με τον κόσμο στο πλευρά μας πιστεύω να φθάσουμε στην νίκη. Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατή ομάδα, επιθετική, παίζει αρκετά γρήγορο ποδόσφαιρο αλλά έχει και αδυναμίες. Εκεί θα εστιασουμε για να φτάσουμε στη νίκη.

Αν επηρεάσει το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ προέρχεται από μια σπουδαία νίκη κόντρα στον Άρη, ενώ ο ΟΦΗ από ήττα και άσχημη εμφάνιση στην Κέρκυρα…

Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό.Σίγουρα έχεις μια ψυχολογία παραπάνω όταν προέρχεσαι από νίκη αλλά κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό.Δεν νομίζω πως μπορεί να επηρεάσει το αποτέλεσμα. Είμαστε αφοσιωμένοι, έχουμε διαβάσει τον αντίπαλο μας και θα πάμε για τη νίκη.

Για την έφεση του ΠΑΟΚ στο σκοράρισμα…

Ο ΠΑΟΚ παίζει ποδόσφαιρο επιθετικό, γρήγορο και δημιουργεί ευκαιρίες. Ξέρουμε πως θα τα αντιμετωπίσουμε όλα αυτά. Κάνουν όμως και κάποια λάθη αμυντικά και εκεί εστιάσουμε και στον τρόπο που αμύνονται. Εκεί πρέπει να χτυπήσουμε.

Για το πως βλέπει την συνέχεια του πρωταθλήματος για τον ΟΦΗ…

Άργησε η ομάδα να γίνει ομάδα, να μαζευτούν οι παίκτες. Μέσα Αυγούστου ήταν η μισή από τώρα. Για μας είναι ένα μειονέκτημα  Θα βρούμε τα πατήματα μας, ίσως μας ευνοήσει και αυτή η διακοπή των 15 ημερών, να δουλέψουμε πάνω σε αυτό και να είμαστε ακόμα πιο δυνατοί στην επανέναρξη.