«Χείμαρρος» ο Αναστόπουλος στην συνέντευξη τύπου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Απαντώντας σε όλα τα ερωτήματα που του τέθηκαν, ο Νίκος Αναστόπουλος ήταν «χείμαρρος» στην συνέντευξη τύπου λέγοντας ότι «αυτός ο ΟΦΗ θέλει στήριξη και υπομονή γαμώτο» ενώ μίλησε για την επόμενη μέρα λέγοντας ότι «ο κόσμος είναι ο οδηγός της προσπάθειας. Δεν θα γυρνάμε ξανά στα ίδια κάθε χρόνο».

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ

«Χωρίς τον κόσμο είμαστε ένα τίποτα και αποτελεί έναν οδηγό για την προσπάθεια μας. Πόσα χρόνια θα βρίσκεται ο εκάστοτε Κουράκης, Μαχλάς και Πουλινάκης να πληρώνει; Έχουμε φιλοδοξίες να βγάζουμε και νέα παιδιά. Δεν μπορεί να γίνεται κάθε χρόνο αυτό το βιολί. Κάθε καλοκαίρι φεύγουν 11, έρχονται 11. Ξέρετε που ήμασταν το καλοκαίρι».

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια φορμαρισμένη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Σημασία έχει όμως ότι αν μας έλεγαν πριν από το παιχνίδι για το αν θα ήμασταν ευχαριστημένοι με τον έναν βαθμό, θα ήμασταν ευχαριστημένοι. Αν ευστοχούσαμε στο πέναλτι, θα το κερδίζαμε. Όλα μπαίνουν και όλα χάνονται. Είχαμε ένα πολύ καλό 30λεπτο, δεχτήκαμε την ισοφάριση σε μια στιγμή αδράνειας. Σημασία έχει ότι μπορέσαμε και καταθέσαμε την ψυχή μας γιατί είμαστε μια νέα ομάδα η οποία πρέπει να στηριχθεί. Βεβαίως, έχουμε αδυναμίες, βεβαίως είμαστε μια νέα ομάδα. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και τον Μάιο θα κάνουμε τίποτα. Δεν μπορώ να κάνω την Πυθεία την 5η αγωνιστική για το που θα τερματίσουμε. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και την διάθεση των παικτών μου. Ακολουθεί μια 15νθημερη διακοπή του πρωταθλήματος και πάνω εκεί θα δουλέψουμε. Πιστεύω ότι θα είναι έτοιμοι 2-3 παίκτες και όταν είμαστε πλήρεις σίγουρα και η απόδοση μας θα ανέβει και θα δείξουμε και άλλο πρόσωπο».

«Η ομάδα θέλει τον χρόνο της. Δεν γίνεται μέσα σε 5 παιχνίδια να είμαστε πανέτοιμοι. Έχουμε κάποιες αδυναμίες και θα δουλέψουμε πάνω σε αυτούς. Είναι εύκολο για έναν προπονητή να κουράζει το μυαλό του για το ποιον παίκτη θα βάλει».

«Ο ΠΑΟΚ είτε παίζει με 10 παίκτες, είτε παίζει με 11 παίκτες είναι μια γρήγορη και καλή ομάδα. Επειδή ακολουθεί μια δύσκολη τριάδα, θέλαμε τους τρεις βαθμούς.

«Η ΑΕΚ είχε κατοχή 70% όμως έμεινε στο 1-1.

«Υπάρχουν στην ομάδα νέα παιδιά που παίζουν μαζί σε 5 παιχνίδια και δεν είναι έτοιμοι».

«Εγώ ξέρω ότι η μπάλα μπήκε στα δίχτυα στο ματς με την ΑΕΚ. Πριν από το παιχνίδι είχαμε όρισε Σίσιτς, Ιωαννίδη και Παπάζογλου. Και εγώ έχανα πέναλτι. Το μόνο που εγώ θέλω είναι να στηρίξουμε την προσπάθεια. Αν μια ομάδα δεν κάνει την προετοιμασία της, δεν θα είναι έτοιμη. Με τα συνεχόμενα παιχνίδια. Βοηθάει η διακοπή γιατί θα επουλώσουμε τραυματισμούς: Μπούρμπος, Σαρ, Βαλεριάνος, Ζαχαράκης».

«Ο ΟΦΗ δεν είναι ξέφραγο αμπέλι. Βεβαίως, θα το φτιάξουμε και αυτό το κομμάτι. Το καλό είναι ότι τα παιδιά έχουν όρεξη για διάκριση και προσπάθεια».