Σύλλογος Παλαιμάχων: «Όσοι κοιτάζουν το προσωπικό τους συμφέρον δεν έχουν θέση στον ΟΦΗ»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με ανακοίνωση του ο Σύλλογος Παλαιμάχων του ΟΦΗ ζητάει να σταματήσει η δημόσια διαπόμπευση του συλλόγου και τονίζει ότι «όσοι κοιτάζουν το προσωπικό τους συμφέρον δεν έχουν θέση στην οικογένεια του ΟΦΗ».

Μετά την επιστολή του Αντώνη Λυδατάκη και ο Σύλλογος Παλαιμάχων τάσσεται υπέρ του προέδρου της ΠΑΕ λέγοντας ότι «γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια απεγκλωβισμού του ΟΦΗ» ενώ τονίζει ότι είναι στο πλευρό της διοίκησης Πουλινάκη.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Παλαιμάχων

«Το τελευταίο διάστημα μαίνεται ένας εμφύλιος πόλεμος στην ΠΑΕ ΟΦΗ και ο Σύλλογος Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ δεν μπορεί να μείνει απαθής.

Όλοι εμείς που παίξαμε και ιδρώσαμε την φανέλα της ομάδας εκφράζουμε μέσα από το ΔΣ, την καθολική απαίτηση να σταματήσει η δημόσια διαπόμπευση της ΠΑΕ και ο καθένας από τους παράγοντες να αναλάβει τις ευθύνες του.

Σαν Διοίκηση των Παλαιμάχων δεν στεκόμαστε σε πρόσωπα, ούτε μας ενδιαφέρει ο συναγωνισμός και οι ίντριγκες. Έχουμε την εντύπωση ότι το τελευταίο διάστημα γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια απεγκλωβισμού του ΟΦΗ από τα προβλήματα του και δεν μπορούν κάποιοι να τορπιλίζουν την προσπάθεια αυτή με τις πράξεις τους προσδοκώντας δημοσιότητα και προσωπικά οφέλη.

Είμαστε στο πλευρό της διοίκησης Πουλινάκη και της κάθε Διοίκησης που προσπαθεί για το καλό της ομάδας αφήνοντας πίσω της το προσωπικό συμφέρον. Όλοι οι άλλοι δεν έχουν θέση στην οικογένεια του ΟΦΗ.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Παλαιμάχων

Μανώλης Πατεμτζής