«Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίξει παιχνίδια εις βάρος του ΟΦΗ»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το πιο δυναμικό κομμάτι του κόσμου του ΟΦΗ, οι Snakes και οι «Κρήτες» με ανακοίνωση τους παίρνουν θέση σε όσα συμβαίνουν στην ομάδα και αφήνοντας σαφείς αιχμές τονίζουν δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν να παίξει παιχνίδι εις βάρος της ομάδας.

Παίρνοντας θέση υπέρ του προέδρου της ΠΑΕ λέγοντας ότι «η ομάδα κινείται προς την σωστή κατεύθυνση με γνώμονα την εξυγίανση της», ο πυρήνας των οργανωμένων φιλάθλων του ΟΦΗ στέλνει ηχηρό μήνυμα λέγοντας ότι δεν επιτρέπει παιχνίδια εις βάρος της ομάδας.

Η ανακοίνωση που υπογράφουν οι δύο σύνδεσμοι

Οι Λέσχες Φίλων ΟΦΗ Κρήτες 4 Θ.Π. και Snakes-4 Heraklion Club τρεις μέρες τώρα παρακολουθούμε τις εξελίξεις στην αγαπημένη μας ομάδα και αισθανόμαστε ότι ήρθε η ώρα να πάρουμε θέση.

Δεν μπορεί κανένας να αμφισβητήσει ότι η διοίκηση της ομάδας με πρόεδρο τον Μάνθο Πουλινάκη κινείται προς την σωστή κατεύθυνση βγάζοντας εις πέρας δύσκολες και σοβαρές υποθέσεις που χρόνια τώρα απειλούσαν την ομάδα, με γνώμονα πάντα την σταδιακή εξυγίανση της.

Τυχόν προσωπικές κόντρες μεταξύ μελών του Δ.Σ. που επηρεάζουν την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας πρέπει να μείνουν έξω από αυτήν.

Η ομάδα αυτή την δύσκολη περίοδο έχει ανάγκη από ΟΜΟΝΟΙΑ και ΣΤΗΡΙΞΗ , όποιος δεν μπορεί να ακολουθήσει τα παραπάνω καλό θα ήταν να αποχωρήσει.

Έχουμε περάσει πολλά ,έχουμε ανοίξει μέτωπα παντού πάντα για το συμφέρον της αγαπημένης μας ομάδας ,για αυτό δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίξει το παιχνίδι του εις βάρος της ομάδας μας…..

ΚΡΗΤΕΣ 4 ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

SNAKES-4 HERAKLION CLUB