Μαρακάκης: «Τίθεται ζήτημα για το αν έπρεπε να αδειοδοτηθεί η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Νέες δηλώσεις έκανε ο Γιάννης Μαρακάκαης για το θέμα του Ερόλ Μπουλούτ προχωρώντας σε καταγγελίες για το πως πήρε άδεια συμμετοχής ο Ολυμπιακός Βόλου.

Ο κ. Μαρακάκης μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM τόνισε, μεταξύ άλλων:«Τίθεται ζήτημα για το αν έπρεπε να αδειοδοτηθεί η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Ακόμη κι αν του οφείλεται 1 ευρώ, τίθεται σοβαρό ζήτημα… Η επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ έχει παραπλανηθεί»!

Ο κ. Μαρακάκης είπε αναλυτικά: «Τίθεται ζήτημα για το αν έπρεπε να αδειοδοτηθεί η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Ζητάμε να ελεγχθεί αυτό. Εγώ δεν θέλω να υποκαταστήσω το τμήμα της ΕΠΟ, την Επιτροπή Αδειοδότησης, αλλά ακόμη κι αν οφείλεται στον παίκτη 1 ευρώ, τίθεται σοβαρό ζήτημα! Ακόμη κι αν αρνηθεί ένας ποδοσφαιριστής να διεκδικήσει τα δεδουλευμένα, αν προκύπτουν από τα παραστατικά οφειλές, υπάρχει πρόβλημα. Στην περίπτωση του Μπουλούτ, εγώ ήθελα να είμαι 100% σίγουρος. Και είμαι! Του οφείλονται χρήματα και από τα δύο συμβόλαια που υπέγραψε! Κι ως εκ τούτου, η επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ έχει παραπλανηθεί»!

«Αν ο κ. Μαρακάκης και ο κ. Μπουλούτ θέλουν να κάνουν ζημιά στον Ολυμπιακό Βόλου, χτύπησαν λάθος πόρτα. Το ποδόσφαιρο δεν είναι τηλεόραση», σχολίασε μέσω του NovaΣΠΟΡ FM  από την πλευρά του ο Αχιλλέας Μπέος με αφορμή την δικαστική διαμάχη με τον Τούρκο ποδοσφαιριστή. Ο ισχυρός άνδρας της θεσσαλικής ομάδας επανέλαβε ότι η ΠΑΕ δεν έχει καμία εκκρεμότητα και οφειλή ενώ αναφέρθηκε και στον προγραμματισμό της ομάδας για τη νέα σεζόν.