Τηλεφώνημα Πιλάβιου σε Μαχλά!

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Το ότι στην ΕΠΟ δεν έχουν τον Θεό τους το έχουμε καταλάβει εδώ και καιρό. Το ότι όμως ο πρόεδρος της ίδιας της ομοσπονδίας-αυτής που έστησε τον ΟΦΗ- θα έφτανε στο σημείο να πάρει τηλέφωνο τον πρόεδρο της ΠΑΕ Νίκο Μαχλά για να τον ενημερώσει ότι δέχεται απηλές ποιος θα το φανταζότανε;

To θράσος αυτών τον ανθρώπων στην ΕΠΟ δεν έχει τελειωμό και πλέον φτάσαμε και στο σημείο ο Σοφοκλής Πιλάβιος να παίρνει τηλέφωνο τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ για να ενημερώσει ότι δέχεται απηλές. Που ήταν όμως ο κ. Πιλάβιος όλον αυτό το καιρό που τον έψαχναν οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΟΦΗ;  Γιατί τα κινητά τηλέφωνα ήταν καταβασμένα και δεν απαντούσε κανείς.

Σίγουρα αυτό που προέχει είναι οι ζωές όλων κάτι το οποίο και τόνισε ο Νίκος Μαχλάς, ο οποίος έδειξε κάποια κατανόηση προς τον κ. Πιλάβιο. Όταν η κουβέντα έφτασε στον ΟΦΗ και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ερωτηθείς για ποιον λόγο δεν δέχθηκε η ΕΠΟ της αίτηση επανεξέτασης του φακέλου του ΟΦΗ έμεινε άλλαλος.

Ίσως να είναι προβληματικό το κινητό του κ. Πιλάβιου… πάντως αν ισχύει αυτό ας κάνει καμιά αίτηση για να του το αλλάξουν. Τουλάχιστον εκεί θα πάρει μία απάντηση.