Στο πλευρό του ΟΦΗ ο Κουράκης που πάει στα Χανιά

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Και ο Δήμαρχος Ηρακλείου θα βρίσκεται στις εξέδρες του γηπέδου των Περιβολίων προκειμένου να δει από κοντά τον ΟΦΗ κόντρα στον Πλατανιά. Αστυνόμευση από τα όρια των νομών Χανίων – Ρεθύμνου ζήτησε η ομάδα.

Για την παρουσία του Γιάννη Κουράκη στα Περιβόλια ενημέρωσαν χθες οι άνθρωποι του ΟΦΗ προκειμένου να είναι ενήμεροι στον Πλατανιά και να μην δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα. Μένει να φανεί αν ο Δήμαρχος θα φέρει «γούρι» στον ΟΦΗ και καταφέρουν οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου να πάρουν την πρώτη εκτός έδρας νίκη.

Από εκεί και πέρα, ένα σημαντικό στοιχείο που προέκυψε από την χθεσινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα είναι ότι ο ΟΦΗ ζήτησε την συνοδεία αστυνομίας από την στιγμή που η αποστολή θα περάσει τα όρια του νομού Χανίων καθώς και την πλήρη προστασία του λεωφορείου της ομάδας. Η Αστυνομία είπε «ναι» σε όλα όσα ζήτησε ο ΟΦΗ που πρώτη του επιθυμία ήταν να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα με την παρουσία της στα Χανιά. Ακόμα, ζήτησε την παρουσία αστυνομίας στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει η αποστολή του ΟΦΗ ενώ οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ έκαναν γνωστό ότι η ομάδα θα επιστρέψει στο Ηράκλειο μόλις ολοκληρωθεί ο αγώνας.