Σίσιτς: «Eίμαστε υποχρεωμένοι να τα δώσουμε όλα για τους τρεις βαθμούς»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Για την αναμέτρηση με τον Πλατανιά μίλησε σε δηλώσεις του ο Μίρνες Σίσιτς, ο οποίος τόνισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα ώστε να φύγουν νικητές από τα Περιβόλια.

Μιλώντας στην εφημερίδα Real Sports ο Μίρνες Σίσιτς αναφέρθηκε στον αγώνα του ΟΦΗ με τον Πλατανιά.

Στις δηλώσεις του τόνισε ότι ο ΟΦΗ είναι υποχρεωμένος να κερδίσει και ότι παιχνίδια όπως αυτό τον ενθουσιάζουν λόγω της ιδιαιτερότητας του.

«Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη, όμως οφείλουμε σε κάθε παιχνίδι να παρουσιαζόμαστε έτοιμοι και προετοιμασμένοι για τη νίκη. Ο αντίπαλος, αν και πρώτη φορά στη Super League, είναι καλή ομάδα, με γερή έδρα και κόσμο, και είμαστε υποχρεωμένοι, όπως άλλωστε πρέπει να κάνουμε πάντα, να τα δώσουμε όλα για τους τρεις βαθμούς.

Είναι το ντέρμπι του νησιού και εύχομαι να γίνει ένα δυνατό ματς, που θα αρέσει σ’ εκείνους που θα το παρακολουθήσουν. Προσωπικά, αυτά τα παιχνίδια με ενθουσιάζουν, γιατί έχουν περισσότερο πάθος. Αυτό που θέλω να πω στους οπαδούς μας είναι ότι ο ΟΦΗ θα παλεύει παντού, σε κάθε γήπεδο και με οποιονδήποτε αντίπαλο, για να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται στη βαθμολογία και να μη φεύγει ποτέ με σκυμμένο το κεφάλι. Όλα τα παιδιά θα προσπαθήσουμε το ίδιο σκληρά«.