Σταράκης: «Η ΕΠΟ έστειλε στα τάρταρα τον ΟΦΗ»

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Ο Πρόεδρος της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ρεθύμνου Γιώργος Σταράκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την αυριανή Γ.Σ. της ΕΠΟ και με δηλώσεις του είπε πως «θα ρίξει στο τραπέζι» το θέμα της μη αδειοδότησης του ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Athletic Radio 104,2 o Γιώργος Σταράκης

Ποτέ δεν έκρυψα τι είμαι. Ναι είμαι στο Blog του κ.Πιλάβιου αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αν δω αδικία δεν θα  παρέμβω . Όταν βγήκε πρωτόδικα η απόφαση την πρώτη δεν μίλησε κανένας. Στον δεύτερο βαθμό έγινε μια μεγάλη προσπάθεια. Η ομάδα έκανε ένα τεράστιο αγώνα και  έδωσε περισσότερα από 500 εκ. ευρώ για να πάρει την άδεια. Αν ήμασταν σε Ολυμπιάδα θα παίρνανε το χρυσό μετάλλιο. Εγώ είμαι ΟΦΗ από μικρό παιδί.Στα μπαράζ με τον Παλευσινιακό το 68΄ έκανα την πρώτη μου κοπάνα από το σχολείο και πήγα στα Χανιά για να δω τον ΟΦΗ. Η διοίκηση παρουσιάζει όλα  στοιχεία και την κόβουνε. Δεν έχει πλαστές ενημερότητες δεν υπάρχουν άλλες οφειλές  και προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της και την αδικούνε. Την εξοντώνουν. Πείτε πως ήταν σωστή η απόφαση., πως όμως βγαίνει ένας δικαστικός και λέει ναι με επιχειρήματα ότι ο ΟΦΗ πρέπει να αδειοδοτηθεί; Αυτό σημαίνει πως κάποιος κάνει λάθος. Ή ο δικαστής ή οι άλλοι δύο. Είναι μονόδρομος και πρέπει η ΕΠΟ να κάνει δεκτή της έφεση του ΟΦΗ. Να ξαναδικαστεί με μια νέα τριμελής επιτροπή η υπόθεση και να δούμε ποιος έκανε το λάθος. Αρεοπαγίτης για 42 χρόνια είναι δυνατόν να κάνει λάθος. Ας μην είναι αυτοί οι τρεις ας είναι κάποιοι άλλοι. Η τιμωρία είναι για να σε συνετίσει όχι να σε εξοντώσει. Εγώ αύριο θα ζητήσω την παραίτηση του κ. Γερουλάνου.. Θα τα δούμε όλα αύριο, είναι ένας δύσκολος αγώνας όμως πιστεύω πως αύριο μπορεί να δικαιωθούμε. Όταν βλέπεις αυτό τον αγώνα, ένα απίστευτο τρέξιμο μην το στέλνεις  στα τάρταρα.

Για την ενδεχόμενη σημερινή συνάντηση με τον κ. Πιλάβιο

Δεν έχω  πάρει κάποια πρόσκληση ακόμα. Αν συνατηθώ με τον κ.Πιλάβιο  δεν είναι πρέπον να πω στο ράδιο σε χιλιάδες ακροατές το τι θα του πω πριν δω τον ίδιο. Πάνω κάτι καταλαβαίνετε τι θέλω να πω.