Οι «απειλές κατά της ζωής» κατά του προέδρου της ΕΠΟ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

ΝΟΜΙΖΩ ότι κάποιοι επιθυμούν να μας τα παρουσιάζουν πολύ τραγικά * ΝΟΜΙΖΩ ότι κάποιοι δεν διστάζουν να παίξουν με πράγματα τόσο ευαίσθητα, όσο μπορεί να είναι ο κίνδυνος κατά της ζωής ενός ανθρώπου * ΝΟΜΙΖΩ, εν τέλει, ότι η τραγικοποίηση πραγματικών – πλην ασήμαντων – γεγονότων, χρησιμοποιείται από έξυπνους και καπάτσους της πιάτσας, προκειμένου να εξασφαλίσουν προσωπικά οφέλη.

*** Η ΕΙΔΗΣΗ ( εντός ή εκτός εισαγωγικών ) έσκασε χθες το απόγευμα * Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΕΠΟ κ. Σοφοκλής Πιλάβιος, ευρισκόμενος στη Γενεύη, τηλεφώνησε, λέει, σε γνωστό δημοσιογράφο -τηλεπαρουσιαστή και τον ενημέρωσε ότι κάποιοι απειλούν τη ζωή του.

*** ΟΠΩΣ αναφέρει η ίδια είδηση, τον κ. Πιλάβιο ενημέρωσε για τις απειλές κατά της ζωής του «γνωστός δημοσιογράφος της Αθήνας» * ΚΑΙ ακολούθησε, λέει, η μεταφορά της οικογένειάς του εκτός Αθήνας !

* ΟΙ πληροφορίες που δημοσιεύονται στο blog του δημοσιογράφου – τηλεπαρουσιαστή οδηγούν και σε συγκεκριμένα πρόσωπα, τα οποία «ήρθαν από την Κρήτη» και είναι έξι τον αριθμό με επικεφαλής κάποιον «Δημοσθένη» !

*** ΟΙ ερωτήσεις, είναι αναπόφευκτες * ΠΡΩΤΗ ερώτηση * ΓΙΑΤΙ να απειλείται η ζωή του κ. Πιλάβιου «από Κρητικούς», από τη στιγμή που ΔΕΝ ΜΕΤΕΙΧΕ ο ίδιος σε ΚΑΜΙΑ απόφαση για τον ΟΦΗ ! * ΚΑΙ γιατί να απειλείται ο ίδιος και όχι τα μέλη των επιτροπών που έλαβαν τις επώδυνες αποφάσεις;

*** ΔΕΥΤΕΡΗ ερώτηση : * ΠΡΟΣ τι η πρεμούρα του προέδρου της ΕΠΟ να τηλεφωνήσει αμέσως από τη Γενεύη και να ενημερώσει τον γνωστό δημοσιογράφο, από τη στιγμή που – όπως λέει το ρεπορτάζ – είχε ενημερώσει τον … Αρχηγό (!!!) της Ελληνικής Αστυνομίας για τις απειλές κατά της ζωής του;

*** ΤΡΙΤΗ ερώτηση : Ρώτησε κανένας τον «δημοσιογράφο από την Αθήνα» πού έμαθε για τις απειλές και ενημέρωσε τον κ. Πιλάβιο, ΠΟΥ ΤΙΣ ΒΡΗΚΕ, προκειμένου να αποτραπεί από τις αστυνομικές αρχές ο κίνδυνος κατά της ζωής του κ. Πιλάβιου ; * ΕΔΩ, όταν απειλούνται ζωές, δεν υπάρχει δημοσιογραφικό απόρρητο * ΟΠΟΙΟΣ γνωρίζει, είναι υποχρεωμένος να παράσχει όσες πληροφορίες γνωρίζει.

*** Η ΕΠΩΔΟΣ του ρεπορτάζ περί των απειλών κατά της ζωής του κ. Πιλάβιου έχει ιδιαίτερα ηρωικό τόνο * «ΦΟΒΑΜΑΙ για τη ζωή μου, αλλά αύριο θα βρίσκομαι στην Αθήνα», είπε στον τηλεπαρουσιαστή * ΚΑΙ εδώ, βέβαια, ελπίζω να ακούστηκε το χειροκρότημα των συγκινημένων.

*** ΚΑΠΟΥ εδώ, όμως, πρέπει να πούμε μερικά πραγματάκια που δεν γνωρίζουν πολλοί * ΣΤΙΣ σχεδόν τέσσερις δεκαετίες που ασχολούμαι επαγγελματικά με το ελληνικό ποδόσφαιρο, άρα και με την ΕΠΟ, δεν μου έχει τύχει άλλη φορά να μάθω ότι πρόεδρός της διαθέτει και … σωματοφύλακα ! * ΚΑΠΟΙΟΙ πρόεδροι, βεβαίως, είχαν προσωπικό οδηγό * ΑΠΟ προεδρίας Αλημίση και μετά, κυρίως.

*** ΥΠΗΡΞΕ και πρόεδρος που, εκτός από οδηγό, είχε και άδεια οπλοφορίας και κυκλοφορούσε με πιστόλι * ΟΜΩΣ, μέχρι τώρα πρόεδρος της ΕΠΟ με οδηγό ΚΑΙ με σωματοφύλακα ( τουλάχιστον ένα ) συγχρόνως, δεν έχει ξαναϋπάρξει * ΚΑΙ βεβαίως, για να υπάρχει και οδηγός και σωματοφύλακας, θα υπάρχει και λόγος, σοβαρός.

*** ΤΟ θέμα όμως δεν είναι μόνο αν ο πρόεδρος διαθέτει οδηγό και σωματοφύλακα * ΜΠΟΡΕΙ να διαθέτει και δύο και τρεις και δεκατρείς, αν θέλει * ΑΡΚΕΙ, βέβαια, να τους πληρώνει ο ίδιος, από την τσέπη του * ΑΡΚΕΙ να μην επιβαρύνεται η ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΗ από το κράτος ΕΠΟ, για την περισσή ασφάλεια του προέδρου.

*** ΚΑΙ αναρωτιέμαι * ΤΟ ξέρει αλήθεια αυτό ο καλός φίλος της διοίκησης της ΕΠΟ γγΑ κ. Μπιτσαξής; * Ο ΟΠΟΙΟΣ την εποχή που ο ελληνικός λαός ΣΤΕΝΑΖΕΙ στην κυριολεξία από τους φόρους και τις επιβαρύνσεις και ο ίδιος πρωθυπουργός ομιλεί για εμπόλεμη κατάσταση, ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ και ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ότι θα επιχορηγήσει την ΕΠΟ με το ποσόν – μαμούθ των 4,8 εκατομμυρίων ευρώ;

*** ΤΟ ξέρει ο πρωθυπουργός, κ. γγΑ, το ξέρουν οι προϊστάμενοί σας κ.κ. Γκερέκου και Γερουλάνος, ότι πρόκειται να δοθούν τόσα λεφτά στην ΕΠΟ ; * ΤΟ ξέρουν ότι η ΕΠΟ καλύπτει οικονομικά ΚΑΙ τους σωματοφύλακες του προέδρου της;

*** ΚΑΙ για να ολοκληρώσω * ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ότι υπήρξαν απειλές ΣΟΒΑΡΕΣ και ΑΞΙΟΠΡΟΣΕΚΤΕΣ προς τον κ. Πιλάβιο * ΔΕΝ μπορώ να εξηγήσω, γιατί να φοβάται τόσο πολύ, από τη στιγμή που είναι αμέτοχος ο ίδιος στη λήψη αποφάσεων.

* ΔΕΝ κατανοώ, αφού είναι τόσες λεπτομέρειες περί των προσώπων γνωστές, γιατί δεν έχει ΗΔΗ συλληφθεί κάποιος * ΚΑΙ βέβαια, το γεγονός και μόνο ( ΑΝ αληθεύει, φυσικά ) ότι ο «τρομοκρατημένος» πρόεδρος απευθύνθηκε σε τηλεπαρουσιαστή δημοσιογράφο, με βάζει σε άλλες σκέψεις και μου δημιουργεί άλλου είδους συμπεράσματα ***

πηγή:parapolitika.gr