Κουρδάκης: «Με τον κόσμο για τη νίκη!»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Παναγιώτης Κουρδάκης μιλώντας στη NOVA έστειλε σύνθημα νίκης εν όψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό εκφράζοντας την πίστη του για την κατάκτηση της νίκης.

Αναλυτικά όσα είπε ο 24χρονος στόπερ του ΟΦΗ

Για τη νίκη κόντρα στον Πλατανιά: «Ήταν μια νίκη ψυχολογίας, το είχαμε ανάγκη, σταθήκαμε πολύ καλά και τώρα κοιτάμε τον άμεσο αντίπαλό μας που είναι ο Παναθηναϊκός».

Για το ποια είναι η θέση του, δεξί μπακ ή στοπερ: «Η θέση μου είναι στοπερ, αλλά θα προσπαθήσω να βοηθήσω όπου μου ζητήσει ο προπονητής μου, σε οποιαδήποτε θέση και να με βάλει εγώ θα αγωνιστώ και θα προσπαθήσω να δώσω τα πάντα».

Για το αν η ομάδα έχει βρει τα πατήματά της: «Σίγουρα. Όσο περνάει ο καιρός θα είμαστε και καλύτεροι, δουλεύουμε στις αδυναμίες που έχουμε και μέρα την μέρα γινόμαστε καλύτεροι».

Για τον Παναθηναϊκό: «Θα δούμε τις αδυναμίες του αντιπάλου και σίγουρα θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας. Έχουμε μια πολύ δυνατή έδρα, έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας όπως είναι άλλωστε και να μας βοηθήσει να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη».

Για τις αδυναμίες του Παναθηναϊκού: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα, όσα προβλήματα και να έχει αγωνιστικά, εξωαγωνιστικά είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να τον δούμε σοβαρά. Πρέπει να κοιτάξουμε το ματς και τον Παναθηναϊκό στα μάτια προκειμένου να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το ποιο πιστεύει ότι θα είναι το κλειδί προκειμένου ο ΟΦΗ να πάρει τη νίκη: «Τις αδυναμίες του Παναθηναϊκού τις ξέρουμε. Σ αυτές θέλουμε να χτυπήσουμε, θα διαβάσουμε τον αντίπαλο και ελπίζω μετά να πανηγυρίσουμε τους τρεις βαθμούς».