Χωρίς Σίσιτς αλλά με πίστη για ένα θετικό αποτέλεσμα στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Xωρίς τον Μίρνες Σίσιτς στην αποστολή του αλλά με την ελπίδα να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από το «Γεώργιος Καραϊσκάκις» ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει στις 19:30 τον Ολυμ[ιακό (LIVE Athletic Radio 104,2 και Gentikoule)

O Σλοβένος προτιμήθηκε να προφυλαχθεί ώστε να είναι έτοιμος 100% στα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν και τα οποία κρίνουν πάρα πολλά.

Το ευχάριστο είναι ότι έπειτα από αρκετό καιρό επέστρεψε στην αποστολή ο Χρήστος Μπούρμπος  δείχνοντας ότι βρίσκεται στον δρόμο της επιστροφής στην δράση.

Ο Νίκος Αναστόπουλος λοιπόν καλείται να κάνει τα σχέδια του για την σημερινή αναμέτρηση χωρίς τον Μίρνες Σίσιτς, που θα απουσιάσει μετά από αρκετό καιρό φέτος, καθώς ο «Σίλε» είχε λείψει μόνο από το παιχνίδι της πρεμιέρας με την Ξάνθη.

Όσο αφορά τα πλάνα του «αλενατόρε» για το σημερινό παιχνίδι ο Βάντο φαίνεται να επιστρέφει στην βασική 11αδα του ΟΦΗ με τον προπονητή του ΟΦΗ να έχει δύο διλήμματα για το αρχικό σχήμα στην μεσαία γραμμή και την επίθεση. Λαμπρόπουλος ή Μπανούσης και Βιτώρος-Ζορμπάς για αντί – Σίσιτς.

Οι σίγουροι 9 είναι οι Γουναρίδης, Ζαχαράκης, Βάντο, Κουρδάκης, Σόουζα, Βερόν, Ιωαννίδης, Κουτσιανικούλης και Παπάζογλου. 

Την αποστολή του ΟΦΗ για το σημερινό παιχνίδι απαρτίζουν οι: 

Γουναρίδης, Αγριμάκης, Μπούρμπος, Ζαχαράκης, Βάντο, Βαλεριάνος, Κουρδάκης, Σόουζα, Σαρ, Χαριτωνίδης, Βερόν, Μπανούσης, Ιωαννίδης, Ζορμπάς, Λαμπρόπουλος, Βιτώρος, Παπάζογλου, Κουτσιανικούλης, Νύκταρης και Περογαμβράκης.