Κανένα θέμα κυρώσεων από την ΕΠΟ προς τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ικανοποίηση επικρατεί στο νομικό επιτελείο της ΠΑΕ ΟΦΗ για την προσωρινή διαταγή που έβγαλε υπέρ της κρητικής ομάδας, το Εφετείο Αθηνών.

Η διαδικασία θα συνεχιστεί την Δευτέρα το μεσημέρι (12μμ) και αν ο ΟΦΗ δικαιωθεί εκ νέου, τότε  η  παράταση ζωής του θα συνεχιστεί μέχρι και τις  7 Ιουλίου, οπότε και θα εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος της ΕΠΟ, για τη νομιμότητα της Επιτροπής αδειοδότησης και άλλα στοιχεία τα οποία επικαλείται η νομική πλευρά της κρητικής ομάδας.   «Εχουμε εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη» αναφέρουν  στον ΟΦΗ, που θεωρούν ότι η ελπίδα της δικαίωσης  παραμένει ζωντανή. «Είμαστε σε καλή θέση, αλλά  δεν πρέπει να εφησυχάσουμε. Ο αγώνας συνεχίζεται» αναφέρουν στην κρητική ομάδα, που είδαν τον πρόεδρο του Εφετείου Αθηνών κ. Χαράλαμπο Μαχαίρα, να έχει την διάθεση να εξετάσει εξονυχιστικά την υπόθεση που αφορά  στον ΟΦΗ. Να σημειωθεί ότι   ο ΟΦΗ μέσα από αυτήν την προσωρινή διαταγή μπλοκάρει μέχρι νεοτέρας την επικύρωση της βαθμολογίας  της Β’ Εθνικής, αλλά και την διεξαγωγή των πλέι-όφ, ενώ αν δικαιωθεί την Δευτέρα, τότε θα έχει στα χέρια του μια ισχυρή απόφαση δικαστηρίου ,ώστε να αμυνθεί νομικά μέχρι τις 7 Ιουλίου, οπότε και θα εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος της ΕΠΟ. Αυτό σημαίνει ότι ο ΟΦΗ θα μπορεί να ακυρώσει οποιαδήποτε ανάλογη διαδικασία  επικύρωσης βαθμολογίας και διεξαγωγής πλέι-όφ στην Β’ Εθνική, μέχρι τις 7 Ιουλίου!  Το νομικό επιτελείο συλλέγει συνεχώς στοιχεία, με στόχο να πετύχει την επανεξέτασης της υπόθεσης αδειοδότησης του ΟΦΗ, έχοντας ως στόχο να πλήξει την νομιμότητα της σύνθεσης της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής της  ΕΠΟ

«Δεν τίθεται θέμα κυρώσεων»

Για το θέμα της επιβολής  κυρώσεων στον ΟΦΗ, όπως αποβολή από το πρωτάθλημα, επειδή προσέφυγε στα πολιτικά δικαστήρια στον ΟΦΗ τονίζουν  ότι τέτοιο θέμα δεν υφίσταται. Και επισημαίνουν ότι η προσφυγή στο Εφετείο  Αθηνών είναι  νόμιμη και μάλιστα γίνεται  με τις… ευλογίες της ΕΠΟ. Η οποία στην υπόθεση των Τρικάλων και της προσφυγής της ομάδας αυτής στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, απεφάνθη ότι «αρμόδιο να δώσει λύση είναι το εφετείο της περιφέρειας που εκδόθηκε η διαιτητική απόφαση».Να σημειωθεί ότι ο ΟΦΗ έχει ζητήσει από το δικαστήριο ότι σε περίπτωση που η ΕΠΟ αποφασίσει διεξαγωγή πλέι-όφ και ενώ εκκρεμοδικεί η υπόθεση του ΟΦΗ, αυτά να γίνουν μόνο στην περίπτωση που θα συμμετάσχει σε αυτά η κρητική ομάδα!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook