Μαρινάκης: «Αυτό που έκανε ο Σαχσανίδης ήταν αντιεπαγγελματικό»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, ο Πέτρος Μαρινάκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 τονίζοντας ότι «ο ΟΦΗ έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης και δεν φοβάται καμία ομάδα» ενώ στάθηκε στην παρουσία του Νίκου Αναστόπουλου.

«Ο κύριος Σαχσανίδης δεν έπραξε σωστό και αυτό που έκανε ήταν αντιεπαγγελματικό. Αν ήταν δυσαρεστημένος, θα μπορούσε να μιλήσει με κάποιον υπεύθυνο ή και με εμένα ώστε να το μεταφέρω στον πρόεδρο της ομάδας. Κρίμα, γιατί πίστευα ότι ήταν ένα καλό παιδί και καλός αθλητής» ήταν η θέση του Πέτρου Μαρινάκη για την υπόθεση αποχώρησης του 22χρονου γκολκίπερ ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στο κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια: «Το κλίμα είναι άριστο στις τάξεις των ποδοσφαιριστών. Όσοι βρίσκονται στην ομάδα, τους αρέσει και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον κύριο Αναστόπουλο που γνωρίζει πώς να κρατάει ενωμένους τους παίκτες και το καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Άλλωστε, όταν θέλει μια ομάδα να έχει υψηλούς στόχους και να πρωταγωνιστεί στην Σούπερ Λιγκ χρειάζεται να έχει καλό κλίμα».

Αναλυτικά, όσα είπε ο Πέτρος Μαρινάκης στον Athletic Radio 104,2

Για την διαιτησία του αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Δεν ασχολούμαστε καθόλου με την διαιτησία. Άλλωστε, το NOVA δείχνει όλα τα παιχνίδια και ο κόσμος μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του. Εμείς, ήδη το αφήσαμε πίσω και κοιτάζουμε αυτό με την Βέροια και το πώς θα το κερδίσουμε».

Για την εμφάνιση του ΟΦΗ: «Τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα και πολύ καλή εικόνα μέσα στο Καραϊσκάκη. Νομίζω, ότι πρέπει να συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο και πως θα κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι».

Για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας: «Καλό είναι να είμαστε ευχαριστημένοι και όχι πλεονέκτες. Σε αρκετά παιχνίδια παίξαμε καλά, τα κερδίσαμε σε κάποια άλλα χάσαμε ίσως λόγω τύχης. Εμένα με ενδιαφέρει η εικόνα και η απόδοση της ομάδας που στα τελευταία παιχνίδια βελτιώνεται συνεχώς αποδεικνύοντας την πολύ καλή δουλειά που γίνεται».

Για τα περιθώρια βελτίωσης του ΟΦΗ: «Και προετοιμασία να είχαμε κάνει, πάλι χρόνο θα χρειαζόμασταν. Είναι μια νέα ομάδα με αρκετούς νέους παίκτες και θέλαμε τον χρόνο μας. Ήδη, η εικόνα του ΟΦΗ στα τελευταία παιχνίδια είναι αρκετά καλή και πιστεύω ότι θα γίνει ακόμα καλύτερη στην συνέχεια».

Για τον αγώνα με την Βέροια: «Εμάς μας ενδιαφέρει μόνο η Βέροια και όχι αυτά που ακολουθούν. Παιχνίδι με παιχνίδι θα κοιτάζουμε ξεχωριστά το καθένα. Νομίζω ότι αν είμαστε σε καλή κατάσταση έχουμε τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Αν εμφανιστούμε όπως στο Καραϊσκάκη δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν».

Για την βοήθεια του κόσμου: «Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και χρειάζεται να γεμίσει το γήπεδο. Χρειάζεται να δώσει βροντερό παρόν για να μας βοηθήσει και να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για την Βέροια: «Η Βέροια «χάνει» σαν ομάδα όμως διαθέτει ατομικά ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν. Δεν είναι ακόμα ομάδα αλλά διαθέτει καλές μονάδες. Όμως, το ματς εξαρτάται από τον ΟΦΗ και αυτό πρέπει να το σκέφτονται σιγά – σιγά και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές μας. Δεν έχουμε να φοβηθούμε καμία ομάδα».

Για την βαρύτητα που δίνεται στα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ: «Πρέπει να δώσουμε μεγάλη βαρύτητα στις ακαδημίες της ομάδας μας. Δίνω πολλά συγχαρητήρια στον κύριο Αναστόπουλο γιατί δείχνει και θέλει να ασχοληθεί με τα μικρά παιδιά. Όλος ο ΟΦΗ, θα παίζει το ίδιο σύστημα ώστε ο κάθε παίκτης, τακτικά, να ξέρει που πατάει μέσα στο γήπεδο και εφόσον μπορεί να κάνει το παραπάνω βήμα και να παίξει στην μεγάλη ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα να δουλέψουμε σωστά στις ακαδημίες μας ώστε να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο. Και βέβαια, είναι σημαντικό που ο πρόεδρος δίνει μεγάλη βαρύτητα στα τμήματα υποδομής γιατί ο ΟΦΗ πρέπει να ανεβάσει ποδοσφαιριστές στην μεγάλη ομάδα και στην συνέχεια να κάνουν το παραπάνω βήμα και να παίξουν στο εξωτερικό».