Αναστόπουλος: «Έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση με τη νίκη»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Νίκος Αναστόπουλος διατήρησε χαμηλούς τόνους μετά τη νίκη επί της Βέροιας και τόνισε ότι «όταν παρουσιάζουμε τέτοια εικόνα, δεν έχουμε να φοβηθούμε καμία ομάδα».

Αναλυτικά, όσα είπε ο Νίκος Αναστόπουλος

«Mια δίκαιη και σημαντική νίκη, η οποία θα μας βοηθήσει πάρα πολύ όσον αφορά την βαθμολογία. Όσον αφορά την εικόνα του παιχνιδιού, θα σταθώ στο δεύτερο μέρος όπου ήμασταν πολύ καλοί, κάναμε το δεύτερο γκολ και εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Είχαμε φάσεις που αν μπορούσαμε να τις εκμεταλλευτούμε, το σκορ θα ήταν μεγαλύτερο. Όμως, σημασία έχει ότι σαν ομάδα κατά διαστήματα ήμασταν πολύ καλοί. Αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει, ξέχωρα από το βαθμολογικό και το ψυχολογικό κομμάτι. Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό όμως αν έχουμε μια απόδοση όπως η σημερινή και ειδικά στο γήπεδο του δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν. Μπράβο στα παιδιά για την διάθεση και την προσπάθεια».

Για το ρεκόρ τω ν 400 παρουσιών στους πάγκους αλλά και το γεγονός ότι τιμήθηκε από τον ΟΦΗ υπογράμμισε ότι «είναι πολύ σημαντικό κομμάτι που υπάρχουν άνθρωποι που αναγνωρίζουν. Το πιο σημαντικό είναι ότι συνδυάστηκε με τη νίκη. Την υγεία μας να έχουμε και να κερδίζουμε. Όπως και να το κάνουμε, έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση με τη νίκη».