Πάει στην Αθήνα για τον τραυματισμό του ο Μπούρμπος

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Για την Αθήνα θα αναχωρήσει ο Χρήστος Μπούρμπος προκειμένου να πάρει ακόμα μια άποψη (με την σύμφωνη γνώμη του Γιώργου Στεφανουδάκη) για τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί εδώ και περίπου έναν χρόνο.

Τέλος δεν έχει το βασανιστήριο που έχει ξεκινήσει για τον 29χρονο ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ με αποτέλεσμα να τον ταλαιπωρεί αυτός ο τραυματισμός εδώ και έναν χρόνο περίπου. Οι ενοχλήσεις στην κνήμη δεν έχουν υποχωρήσει με αποτέλεσμα να μην μπορεί να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του ΟΦΗ.

Όπως γίνεται φυσιολογικό, αυτή η κατάσταση έχει επηρεάσει ψυχολογικά και τον ίδιο τον Μπούρμπο που θέλει σαν τρελός να επιστρέψει στην δράση και να βοηθήσει τον ΟΦΗ. Ωστόσο, δύο φορές (το τελευταίο τρίμηνο που επέστρεψε στην δράση) είδε να επιστρέφουν οι ενοχλήσεις μετά από την συμμετοχή του σε παιχνίδι. Η πρώτη ήταν τον Σεπτέμβριο στο φιλικό με τον Εργοτέλη όπου αγωνίστηκε για 45 λεπτά και η δεύτερη στο παιχνίδι του Καραϊσκάκη με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ συζήτησε με τον γιατρό της ομάδας Γιώργο Στεφανουδάκη με τον τελευταίο να εμφανίζεται καθησυχαστικός και αισιόδοξος ότι σύντομα θα επιστρέψει στην δράση. Ο Μπούρμπος από την πλευρά του ζήτησε να πάρει μια δεύτερη γνώμη και στην συνέχεια ο γιατρός του ΟΦΗ του συνέστησε έναν συνάδελφο του που θα επισκεφτεί από εβδομάδα στην Αθήνα.