Αναστόπουλος: «Έγιναν μαγικά πράγματα για να χάσουμε»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στις χαμένες ευκαιρίες και στην ατυχία του ΟΦΗ στάθηκε ο Νίκος Αναστόπουλος που τόνισε ότι άπαντες στον ΟΦΗ κοιτάζουν το παιχνίδι με τα Γιάννενα.

 Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του ΟΦΗ

«Το έργο ήταν όπως το περσινό. Χάσαμε το πέναλτι του Κάλαϊτζιτς, χάσαμε και το παιχνίδι στις καθυστερήσεις. Είχαμε τις φάσεις για να προηγηθούμε στο σκορ, όχι μόνο δεν προηγηθήκαμε αλλά έγιναν μαγικά πράγματα για να δεχτούμε από μια κακή εκτίμηση στο 44’ το γκολ. Το μίνιμουμ αποτέλεσμα που θα μπορούσε να είναι στο πρώτο ημίχρονο, θα μπορούσε να είναι 2-0. Στο δεύτερο μέρος, στην πρώτη φάση του Λεβαδειακού, γίνεται το 0-2. Από εκεί και πέρα δυσκόλεψαν τα πράγματα.

Εμείς δεν παρατήσαμε το παιχνίδι με αποκορύφωμα το δοκάρι του Βερόν. Αν γινόταν το 1-2, η εξέλιξη θα ήταν διαφορετική. Σημασία έχει στο ποδόσφαιρο ότι κερδίζει αυτός που κάνει το γκολ. Δεν παρατήσαμε το παιχνίδι, είχαμε ευκαιρίες και επαληθεύτηκε ο  νόμος του ποδοσφαίρου. Ξεχνάμε το παιχνίδι, προχωράμε, είμαστε μέσα στον στόχο μας και κοιτάζουμε το επόμενο κόντρα στα Γιάννενα που είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι.