Μπλόκο της Α.Δ. Ιωαννίνων στους οπαδούς του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Οριστικά χωρίς την παρουσία των οπαδών του ΟΦΗ θα διεξαχθεί το Σάββατο η αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΟΦΗ καθώς η Α.Δ. Ιωαννίνων έβαλε «φρένο» στην μετακίνηση των φίλων της Κρητικής ομάδας. 

Στη σημερινή σύσκεψη που έγινε το πρωί για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα συζητήθηκε το αίτημα της ΠΑΕ ΟΦΗ για χορήγηση εισιτηρίων στο παιχνίδι του Σαββάτου. Όπως έγραψε χθες το Gentikoule η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννενα έδωσε την συγκατάθεση της στο να μεταβούν φίλοι του ΟΦΗ στα Γιάννενα, ωστόσο η  Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων ήταν αρνητική στο να βρεθούν φίλαθλοι του ΟΦΗ στους Ζωσιμάδες για λόγους ασφαλείας.

H ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννενα εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση για τη σύσκεψη που έγινε αναφέροντας τα εξής:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 11:00 η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα με την Π.Α.Ε. ΟΦΗ, παρευρέθησαν εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας, ο εκπρόσωπος της Super League κ. Δημήτρης Κώτσης και την Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ εκπροσώπησαν ο Υπεύθυνος Διοργάνωσης Αγώνων κ. Γιώργος Ιωάννου, ο Υπεύθυνος Ασφαλείας κ. Φώντας Βρόσγος , ο Γενικός Γραμματέας κ. Αλέκος Πότσης και η Υπεύθυνη Marketing & Δημοσίων Σχέσεων κα Μαίρη Πεζοδρόμου.  Στη συζήτηση που έγινε σχετικά με το αίτημα της Π.Α.Ε. ΟΦΗ για την χορήγηση κερκίδας για τους φιλάθλους της, η Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ συνηγόρησε στο αίτημα η απόφαση όμως της Αστυνομίας ήταν αρνητική.»

* Η θύρα 7 θα διατεθεί για τις ανάγκες των φιλάθλων του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με τιμή εισιτηρίου τα 10 ευρώ.