«Ένα ευρώ για τον Λευτέρη μας» από την ΠΑΕ για τον 29χρονο φίλαθλο του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Και η ΠΑΕ ΟΦΗ ρίχνεται στην «μάχη» της στήριξης και της βοήθειας προς τον 29χρονο φίλαθλο της ομάδας Λευτέρη Βλαστό που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και χρειάζεται ένα σημαντικό ποσό για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. 

Όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος, στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Απόλλωνα Αθηνών θα υπάρχει ένα κουτί σε κάθε θύρα του «Γεντί Κουλέ» όπου ο κάθε φίλαθλος θα μπορεί, έστω με ένα ευρώ, να συμβάλει στην προσπάθεια στήριξης του Λευτέρη. Το ποσό που θα μαζευτεί, όποιο και αν είναι αυτό, θα διπλασιαστεί άμεσα από την ΠΑΕ με κατώτατο ποσό καταβολής εκ μέρους του συλλόγου τα 1.000 ευρώ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ πιστή στις αρχές της ότι «το ποδόσφαιρο δεν περιορίζεται μόνο μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου» αλλά έχει και κοινωνικές προεκτάσεις, δεν θα μπορούσε να μείνει απαθής στις δύσκολες στιγμές που περνάει ένας συνάνθρωπος μας, ένας φίλαθλος του ΟΦΗ. Ο Λευτέρης Βλαστός. Για το λόγο αυτό και έπειτα από εντολή του προέδρου Μάνθου Πουλινάκη, στον αγώνα της Τετάρτης με τον Απόλλωνα Αθηνών για το Κύπελλο Ελλάδας, θα υπάρχει σε κάθε θύρα του γηπέδου μας, ένα κουτί που ο κάθε φίλαθλος θα μπορεί , έστω και με ένα ευρώ, να συμβάλει έτσι ώστε να μαζευτούν χρήματα για να γίνει η εγχείρηση στον Λευτέρη.

Το ποσό που θα μαζευτεί, όσο και αν είναι αυτό, θα διπλασιαστεί άμεσα από την ΠΑΕ, με κατώτατο ποσό καταβολής εκ μέρους της εταιρείας τα 1.000 ευρώ.

Όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε χαμόγελο σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, όλοι μαζί μπορούμε να αποδείξουμε ότι ο ΟΦΗ ξέρει να πρωταγωνιστεί και εκτός γηπέδων»