Μητρόπουλος στο Gentikoule: «Έρχομαι αν τα βρουν ΟΦΗ και Παναιτωλικός»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο 22χρονος μέσος μίλησε αποκλειστικά στο Gentikoule, δήλωσε ενήμερος για το ενδιαφέρον του ΟΦΗ και χαρακτήρισε τιμή του το ενδιαφέρον του συλλόγου.

Ο νεαρός μέσος και μια από τις αποκαλύψεις του περσινού πρωταθλήματος βρίσκεται στο στόχαστρο του ΟΦΗ από το καλοκαίρι ωστόσο οι οικονομικές απαιτήσεις του Παναιτωλικού «έβαλαν φρένο» στην μεταγραφή.

Μια μεταγραφή που δεν αποκλείεται να γίνει πραγματικότητα τώρα από την στιγμή μάλιστα που ο Παύλος Μητρόπουλος δεν υπολογίζεται από τον Καραγεωργίου λόγω της μεταξύ τους διαμάχης.

Το Gentikoule βρήκε το νεαρό μέσο στο Αγρίνιο που εμφανίστηκε ενήμερος για το ενδιαφέρον του ΟΦΗ προς το πρόσωπο του δηλώνοντας μάλιστα ιδιαίτερα κολακευμένος.

«Είναι τιμή για εμένα να ενδιαφέρεται μια μεγάλη και ιστορική ομάδα όπως είναι ο ΟΦΗ» ήταν τα λόγια του Παύλου Μητρόπουλου στο Gentikoule.

Όσο για τις συζητήσεις μεταξύ ΟΦΗ και Παναιτωλικού, ο 22χρονος κεντρικός μέσος απάντησε με νόημα «εγώ έχω συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό. Αν τα βρει με τον ΟΦΗ, έρχομαι γιατί οι άνθρωποι της ομάδας μου έχουν δείξει μεγάλη εμπιστοσύνη».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook