«Έδεσε τα χέρια» της Football League ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ και η μεγάλη νίκη που πέτυχε σήμερα «έδεσαν» τα χέρια της Football League όπως μεταφέρθηκε στους εκπροσώπους της ομάδας στο άτυπο Δ.Σ. «Δεν έχει γίνει εδώ και 50 χρόνια αυτά που κάνατε» είπε ο Κομπότης.

Την Κρητική ομάδα εκπροσώπησαν οι Ντίνος Μανταδάκης, Μανώλης Φωτάκης που έδωσαν το παρόν στην άτυπη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Football League. Οι δύο εκπρόσωποι του ΟΦΗ βρέθηκαν στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής έχοντας το «πάνω χέρι» μετά την σημερινή δικαίωση του συλλόγου. Όπως γίνεται κατανοητό, μετά την δικαίωση του ΟΦΗ στο Εφετείο Αθηνών, ο Σπύρος Καλογιάννης ήταν δεδομένο ότι δεν θα μπορούσε να πει πολλά. «Δεν μπορεί να γίνει τίποτα για τις επόμενες 15 ημέρες. Από την στιγμή που η ΕΠΟ έχει αναστείλει την λειτουργία της δεν μπορούν να γίνουν πλέι – οφ» ήταν τα πρώτα λόγια του προέδρου της Football League δίχως να αναφερθεί στην σημερινή απόφαση με την οποία δεν μπορούν να διεξαχθούν πλέι – οφ μέχρι τις 7 Ιουλίου.

Αυτός βέβαια που ήταν ιδιαίτερα ανήσυχος δεν ήταν άλλος από τον Γιάννη Κομπότη. Ο πρόεδρος του Λεβαδειακού εμφανίζοντας μια ειρωνική τάση απέναντι στους εκπροσώπους του ΟΦΗ, τους είπε «εδώ και 50 χρόνια δεν έχει γίνει αυτό που κάνατε. Έκανε και ο ΟΦΗ κάτι» ήταν τα λόγια του Κομπότη που συνέχισε λέγοντας ότι «μπορεί νε λένε για τον ΟΦΗ και εμένα, όμως εγώ κατεβαίνω στο Ηράκλειο δίχως να έχω κανένα πρόβλημα». Πάντως, ο Κομπότης τόνισε ότι δεν πρόκειται να γίνουν πλέι – οφ και βέβαια ο Βοιωτός παράγοντας ελπίζει ότι ο Λεβαδειακός θα πάρει την απευθείας άνοδο.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η συμπεριφορά του Χρήστου Κανελλάκη που πλέον βλέπει τον Ιωνικό να βρίσκεται με το… 1,5 πόδι στην Football League 2. Ο πρώην πρόεδρος της ομάδας της Νίκαιας είπε με στόμφο ότι «η ΕΠΟ έκλεισε τα γραφεία της για να μην υποβιβαστεί ο ΟΦΗ».

Πάντως, υπήρξαν και ομάδες που τάχθηκαν στο πλευρό του ΟΦΗ ζητώντας να γίνουν τα πλέι – οφ και ότι αυτή είναι η πιο σωστή απόφαση που μπορεί να παρθεί ώστε να γίνουν οι αγώνες και να παιχτεί η άνοδος μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.