Συγκλονίζει την Κρήτη και τον κόσμο του ΟΦΗ ο Λευτέρης: «Το μυαλό μου στον ΟΦΗ»!!!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Συγκλονίζει όλο το Ηράκλειο και την Κρήτη ο 29χρονος φίλαθλος του ΟΦΗ Λευτέρης Βλαστός που δίνει μεγάλη μάχη με τον καρκίνο και σήμερα αναμένεται να πάρει μια μεγάλη βοήθεια από τον κόσμο και την αγαπημένη του ομάδα. Μπαίνει στο χειρουργείο την Παρασκευή και σκέφτεται το ματς με τον Απόλλωνα!!!

Ο ίδιος με συγκλονιστικά λόγια στο flashnews δείχνει και την αγάπη του για τον ΟΦΗ που αν και μπαίνει στο χειρουργείο την Παρασκευή δεν διστάζει να πει ότι στο μυαλό του είναι το σημερινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Αθηνών!

»Ολοκληρώθηκε χθες ο προ εγχειρητικός έλεγχος και ετοιμάζομαι για το χειρουργείο της Παρασκευής. Σήμερα το μυαλό μου είναι και στον αγώνα του ΟΦΗ για το Κύπελλο» είναι τα λόγια του χαρακτηριστικά και συγκλονίζει τους πάντες λέγοντας ότι »αισθάνομαι ότι μπαίνω στο χειρουργείο και έχω όλη την Κρήτη στο πλευρό μου. ‘Πλέον είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά. Μου δίνει  δύναμη η αγάπη του κόσμου, γιατί στη μάχη της Παρασκευής ξέρω ότι δε θα είμαι μόνος μου» είναι τα λόγια του 29χρονου Λευτέρη που παλεύει τους τελευταίους μήνες με τον καρκίνο, που εμφανίστηκε στο παχύ έντερο και έκανε μεταστάσεις στους πνεύμονες και το κεφάλι.

 

Η οικογένεια του ΟΦΗ, από τους απλούς φιλάθλους μέχρι και τον ίδιο τον σύλλογο έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τον Λευτέρη και από την πρώτη στιγμή έστειλε μήνυμα συμπαράστασης σε εκείνον δείχνοντας του ότι η αγαπημένη του ομάδα στέκεται στο πλευρό του. Άλλωστε, ο σημερινός αγώνας αποτελεί και έναν λόγο παρουσίας των φιλάθλων που θα βοηθήσουν όσο και όπως μπορεί ο καθένας ενώ και η ΠΑΕ θα συνεισφέρει το διπλάσιο ποσό από αυτό που θα συγκεντρωθεί με κατώτερο όριο τα 1.000 ευρώ.