Αναστόπουλος: «Παίξαμε το πρώτο ημίχρονο»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Νίκος Αναστόπουλος δεν έκρυψε την ευχαρίστηση του από την εικόνα των νεαρών ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ και τόνισε ότι το 1-0 επί του Απόλλωνα αποτελεί ψυχολογική τόνωση εν όψει Πανθρακικού.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ

«Παίξαμε το πρώτο ημίχρονο και έχουμε ένα 90λεπτο στις 22 του μήνα στην Αθήνα για να τελειώσουμε την υπόθεση πρόκριση. Όπως ξέρετε είναι ένας θεσμός όπου ο ΟΦΗ έχει παράδοση και θα κοιτάξουμε να προχωρήσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Η νίκη ήταν σημαντική όσον αφορά το ψυχολογικό κομμάτι, θα μας δώσει μια ώθηση για το παιχνιδι της Κυριακής. Θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη. Βέβαια, το σκορ δεν μας έδωσε την δυνατότητα να δούμε και κάποια άλλα παιδιά που να πάρουν χρόνο συμμετοχής και να είναι σε ετοιμότητα. Ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να το δούμε αυτό».

«παρ’ όλο που πιέσαμε, δεν είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας όπως δεν είχαμε την καλή τελική πάσα. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβήκαμε, είχαμε φάσεις για να γίνει το 2-0 όμως σημασία έχει το 1-0 που θα μας βοηθήσει πάρα πολύ ψυχολογικά. Πάντα μια νίκη σε ωθεί»

«Τις φάσεις του αγώνα τις είχαμε εμείς. Έτσι, είναι το ποδόσφαιρο. Παρ’ όλο που δεν ήμασταν καλοί, είχαμε διάθεση. Αυτό κρατάω εγώ».

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την παρουσία τους. Είχα στο μυαλό μου να βάλω και άλλα παιδιά αλλά δεν μου δόθηκε η δυνατότητα γιατί θέλουμε να κερδίζουμε όπου παίζουμε. Και σήμερα θέλαμε να κερδίσαμε».