Περογαμβράκης: «Ο ΟΦΗ είναι μία καλή ομάδα που θα παραμείνει στην κατηγορία»

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Σημαντικό χαρακτήρισε το βαθμό που πήρε ο ΟΦΗ στην αναμέτρηση κόντρα στον Πανθρακικό ο Αλέξης Περογαμβράκης μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας, συμπληρώνοντας πως στη συνέχεια του πρωταθλήματος ο ΟΦΗ θα έχει καλύτερη απόδοση. 

Ο 24χρονος επιθετικός ακόμη εξέφρασε την πεποίθησή ότι ο ΟΦΗ είναι μία μεγάλη ομάδα που θα παραμείνει στην κατηγορία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αλέξανδρος Περογαμβράκης μιλώντας στον ΝοvaΣΠΟΡ fm:

Για την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό:
«Πέτυχα ένα όμορφο γκολ, είδα την κίνηση του Παπάζογλου έκανα την κεφαλιά και μπήκε το γκολ. Δεν ήμασταν σε καλή κατάσταση όπως και στους τελευταίους αγώνες. Για αυτό και αυτός ο βαθμός είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα μας. Ελπίζω στη συνέχεια να είμαστε καλύτεροι»

Για τον ΟΦΗ:
«Είμαστε μία καινούρια ομάδα. Ακόμη, ξεκινήσαμε αργά την προετοιμασία μας και όπως όλες οι ομάδες στην Ελλάδα έχουμε προβλήματα. Εμείς δουλεύουμε και ακούμε τον προπονητή μας. Στόχος μας είναι η παραμονή μας στην κατηγορία όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Για την επόμενη αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο:
«Έχουμε ένα δύσκολο ματς την επόμενη αγωνιστική. Στόχος μας να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Πιστεύω ότι δεν θα κινδυνεύσουμε. Ο ΟΦΗ είναι μία καλή ομάδα που θα παραμείνει στην κατηγορία».

Για τη διαφορά μεταξύ τρίτης και πρώτης κατηγορίας:
«Η τρίτη κατηγορία, όπου αγωνιζόμουν με τον Ρούβα, έχει πολλές διαφορές από την πρώτη. Μαθαίνω πολλά πράγματα στην προπόνηση και κάθε μέρα γίνομαι όλο και καλύτερος».