Χαρά και αγάπη έδωσαν στον Γιώργο οι Λαμπρόπουλος, Σίσιτς και Σαρ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τον Γιώργο, φίλαθλο του ΟΦΗ που παρακολουθεί κάθε παιχνίδι της ομάδας από την Θύρα 3 του «Γεντί Κουλέ» επισκέφτηκαν χθες οι Σαρ, «Σίλε» και Λαμπρόπουλος συζητώντας μαζί του ενώ του έκαναν δώρο και μια φανέλα με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών!

Ότι ο ΟΦΗ μπορεί να χαρίσει αγάπη και ζεστασιά σε κάθε Ηρακλειώτη και Κρητικό είναι κάτι δεδομένο και μοναδικό. Ειδικά, για τους φιλάθλους του όπως ο Γιώργος που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα.

Χθες το βράδυ οι Μίρνες Σίσιτς, Ανδρέας Λαμπρόπουλος και Μοχάμεντ Σαρ τον επισκέφτηκαν στο σπίτι του κάνοντας του μια μικρή έκπληξη με τον Γιώργο να έχει ζητήσει συνάντηση με ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ που είναι και η αγαπημένη του ομάδα.

Ο ΟΦΗ δεν αρνήθηκε την τιμητική πρόσκληση και συνοδεία του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Νίκου Τσαμπουράκη, βρέθηκε στο σπίτι του Γιώργου με τους τρεις παίκτες να κάθονται για αρκετή ώρα μαζί του όπου συζήτησαν για την ομάδα ενώ του έκαναν δώρο και μια φανέλα με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών!

Κινήσεις που δείχνουν ότι ο ΟΦΗ ως μεγάλο κοινωνικό φαινόμενο στην πόλη του Ηρακλείου και της Κρήτης μπορεί να αποτελέσει ένα στήριγμα για όλους τους φιλάθλους του όπως ο Γιώργος που καθημερινά παραδίδει μαθήματα ζωής και ψυχικής δύναμης!