Αναστόπουλος: «Και καλά να ήταν ο Σίσιτς θα έμενε εκτός για πειθαρχικό παράπτωμα!»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο τεχνικός του ΟΦΗ με δήλωση του στην ιστοσελίδα του συλλόγου αποκάλυψε ότι ο Σλοβένος υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και αυτός ήταν ο λόγος που ούτως ή άλλως θα τον άφηνε εκτός αποστολής για τον αγώνα με τον Ατρόμητο.

«Ο Σίσιτς και τραυματίας να μην ήταν θα έμενε εκτός αποστολής για πειθαρχικό παράπτωμα. Είναι πολύ καλός παίκτης αλλά θα πρέπει να αλλάξει νοοτροπία αν θέλει να συνεχίσει να είναι μαζί μας στον ΟΦΗ» ήταν τα λόγια του τεχνικού του ΟΦΗ αναφερόμενος στον Σλοβένο μεσοεπιθετικό δείχνοντας για ακόμα μια φορά ότι στον σύλλογο έχουν… χαράξει άλλη γραμμή.

Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ο «Αναστό» εμφανίστηκε αισιόδοξος και στάθηκε στον τρόπο με τον οποίο θα παραταχθεί ο ΟΦΗ: «Παίζουμε εκτός έδρας με μια καλή ομάδα αλλά το θέμα δεν είναι πως θα παρουσιαστεί ο αντίπαλος, αλλά εμείς. Σε κάθε παιχνίδι παίζουμε για τη νίκη γιατί είμαστε ΟΦΗ και αυτό θα κάνουμε και στο αυριανό ματς. Θέλουμε να ξεπεράσουμε την μέτρια εικόνα των προηγούμενων εκτός έδρας αγώνων και είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε μέσα από οργανωμένο και πειθαρχημένο τρόπο αντιμετώπισης της αναμέτρησης».