«Εκβιάζουν» τον ΟΦΗ για να κάνει πίσω!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε στυγνό και πρωτοφανή, για τα δεδομένα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ΕΚΒΙΑΣΜΟ προχωράει η ΕΠΟ και ο Σοφοκλής Πιλάβιος καθώς απειλούν τον ΟΦΗ με ΑΠΟΒΟΛΗ λόγω της μεγάλης δικαστικής νίκης του.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ στην συνάντηση που είχε με τους Σπύρο Καλογιάννη, Βαγγέλη Μαρινάκη αναφέρθηκε μόνο στον ΟΦΗ και στο πως θα πειστεί η Κρητική ομάδα να αποσύρει την προσφυγή που έκανε στο εφετείο Αθηνών. Μάλιστα, ήταν τέτοια η επιμονή του Σοφοκλή Πιλάβιου στο θέμα του ΟΦΗ ζητώντας να ασκηθούν πιέσεις προς την πλευρά του συλλόγου ώστε να κάνει πίσω και να αποσύρει την προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια.

Σε διαφορετική περίπτωση, ο Σοφοκλής Πιλάβιος τόνισε ότι θα προχωρήσει στην επιβολή κυρώσεων στον ΟΦΗ αποβάλλοντας τον από το πρωτάθλημα! Και αναμφίβολα πρόκειται για έναν στυγνό και πρωτοφανή εκβιασμό απέναντι στον ΟΦΗ καθώς είναι δεδομένο ότι η ΕΠΟ και ο πρόεδρος της φοβούνται ότι θα έρθει νέα δικαίωση για τον ΟΦΗ!

Και ασφαλώς, από αυτήν την επίμονη στάση του Σοφοκλή Πιλάβιου, αρχίζουν και «πέφτουν οι μάσκες» όταν την ίδια ώρα σε όλη την Ελλάδα έρχεται το ένα σκάνδαλο μετά το άλλο!