Να πετάξει σαν Περιστέρι…

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Ο ΟΦΗ στην σημερινή αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες θέλει να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα (LIVE 19:30 Athletic Radio 104,2 και Gentikoule)

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου προέρχεται από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα καθώς έχει συγκεντρώσει μόλις 1 βαθμό στα τρία τελευταία παιχνίδια και θέλει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα σε μία δύσκολη έδρα. Ο τεχνικός του ΟΦΗ για την σημερινή αναμέτρηση δεν έχει κάνει εμφανής τις προθέσεις και υπάρχουν αρκετά αρκετά ερωτηματικά για την βασική 11αδα.

Ζαχαράκης και Μονιάκης θα βρίσκονται στα δύο άκρα της άμυνας, ενώ ο Κουρδάκης φαίνεται να είναι αυτός που θα προτιμηθεί για παρτενέρ του Σαρ. Στο κέντρο ο Βιτώρος διεκδικεί μια θέση στο αρχικό σχήμα αντί του Ιωαννίδη, με τους Λαμπρόπουλο – Βερόν να θεωρούνται σίγουροι.

Όσον αφορά την επίθεση, ο Αλέξης Περογαμβράκης θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο ενώ ο Βασίλης Κουτσιανικούλης θα παίξει στο δεξί με τον Θανάση Παπάζογλου στην κορυφή.

Οι παίκτες του ΟΦΗ που βρίσκονται στην αποστολή της ομάδας είναι οι εξής

Αγριμάκης, Γουναρίδης, Ζαχαράκης, Κουρδάκης, Μονιάκης, Βαλεριάνος, Σόουζα, Σαρ, Βερόν, Μπανούσης, Ιωαννίδης, Βιτώρος, Λαμπρόπουλος, Ζορμπάς, Παπάζογλου, Κουτσιανικούλης, Περογαμβράκης, Καπουράνης και Χατζηκοσμάς.