«Δεν ιδρώνει το αυτί του ΟΦΗ από εκβιασμούς»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με την φράση «δεν ιδρώνει το αυτί του ΟΦΗ από εκβιασμούς», απαντούν στην Κρητική ομάδα για τον ωμό εκβιασμό που δέχονται από την ΕΠΟ για την απόσυρση της προσφυγής από τα πολιτικά δικαστήρια.

Το gentikoule.gr είναι σε θέση να γνωρίζει ότι η διοίκηση του ΟΦΗ δεν προτίθεται να κάνει πίσω… ούτε βήμα στην δικαστική μάχη που έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετές εβδομάδες με μοναδικό στόχο την δικαίωση του συλλόγου. Μάλιστα, λίαν συντόμως ο ΟΦΗ αναμένεται να περάσει στην αντεπίθεση σχεδιάζοντας τις επόμενες κινήσεις από νομικής πλευράς ενώ είναι δεδομένο ότι κανένας μέσα στον σύλλογο δεν νιώθει ότι χρειάζεται να απολογηθεί στην ΕΠΟ και τον Σοφοκλή Πιλάβιο για την προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια.

Άλλωστε, όπως αναφέραμε σε χθεσινό ρεπορτάζ, η ίδια η ΕΠΟ φρόντισε να «γκρεμίσει» μόνη της το αυτοδιοίκητο στέλνοντας τα Τρίκαλα από το διαιτητικό δικαστήριο στα πολιτικά. Επιπλέον, η ίδια η Ομοσπονδία συνηθίζει να ΔΙΑΛΑΛΕΙ δεξιά και αριστερά ότι θα επιβάλει τιμωρία η… μαμά ΟΥΕΦΑ, κάτι βέβαια που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γίνει – σύμφωνα και με όσα ισχυρίζονται οι νομικοί εκπρόσωποι του ΟΦΗ.