Άμεση ανασύνταξη εν όψει Αστέρα Τρίπολης

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Στον ΟΦΗ η ήττα από τον Ατρόμητο και με τον τρόπο που αυτή ήρθε έφερε απογοήτευση στις τάξεις της ομάδας αλλά και πείσμα στους ποδοσφαιριστές οι  οποίοι θέλουν να πάρουν τη νίκη στο επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι παίκτες δεν πίστευαν μετά το τέλος του αγώνα πως έφυγαν από αυτή την αναμέτρηση χωρίς να πάρουν τη νίκη ενώ ήταν έκδηλος ο εκνευρισμός τους για την μη τήρηση του Fair Play από τους συναδέρφους τους στον Ατρόμητο.Η ήττα στο Περιστέρι κράτησε τον ΟΦΗ στους 14 βαθμούς, τρεις μόλις πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και χωρίς μάλιστα να έχουν αγωνιστεί ακόμα οι ουραγοί της βαθμολογίας.

Η ανάγκη για βαθμούς κρίνεται επιτακτική, κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά στον ΟΦΗ και πλέον θέλουν να αφήσουν πίσω τους το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και να επικεντρωθούν σε αυτό με τον Αστέρα Τρίπολης. Το δυσάρεστο για τον ΟΦΗ είναι πως για το προσεχές αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης χάνει τον Μανώλη Μονιάκη, ο οποίος αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις της χθεσινής αναμέτρησης ενώ αγώνα δρόμου θα κάνει για να προλάβει το παιχνίδι ο Σίσιτς.