Ιωαννίδης ο αντί – Μονιάκης, επιστροφή Κουτσιανικούλη στην 11αδα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα αναμένεται να αγωνιστεί σαν αριστερό μπακ ενώ επιστρέφει ο Κουτσιανικούλης στο αρχικό σχήμα.

Τα πλάνα του για το παιχνίδι του Σαββάτου φανέρωσε ο Αναστόπουλος στην προπόνηση της Πέμπτης και όπως όλα δείχνουν θα γίνουν μικρές αλλαγές στην 11αδα με την οποία πρόκειται να ξεκινήσει ο ΟΦΗ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Σύμφωνα με όσα φάνηκαν στην προπόνηση της Πέμπτης, ο Γιώργος Ιωαννίδης αναμένεται να αγωνιστεί ως αριστερό μπακ για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα (πέραν λίγων λεπτών στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό).

Κάτι που σημαίνει ότι προς το παρόν ο Βάντο μπαίνει στο “ψυγείο” μιας και δεν έχει ξεκαθαρίσει οριστικά τι πρόκειται να γίνει με το μέλλον του στον ΟΦΗ.

Με την μετατόπιση του Ιωαννίδη από το κέντρο στην άμυνα, μένει κενή μια θέση στην 11αδα και αναμένεται να την πάρει ο Βασίλης Κουτσιανικούλης που θα επιστρέψει στο αριστερό άκρο της επίθεσης και τον Παπάζογλου στην κορυφή. Ενώ θα γίνει μια “εσωτερική αλλαγή” με τον Γιάννη Βιτώρο να μετατίθεται στον άξονα. Εκεί όπου διεκδικεί μια θέση και ο Κώστας Μπανούσης σύμφωνα με όσα φάνηκαν στην προπόνηση της Πέμπτης.

Από εκεί και πέρα, δεν πρόκειται να υπάρξουν αλλαγές στις υπόλοιπες θέσεις. Όπως γράψαμε και χθες, ο Γουναρίδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια ενώ στο δεξί άκρο της άμυνας θα επιστρέψει ο Ζαχαράκης με τους Σαρ και Κουρδάκη να αποτελούν το κεντρικό δίδυμο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook