Παρών ο ΟΦΗ στο κορυφαίο συνέδριο σκάουτινγκ του κόσμου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

118 ομάδες συγκεντρώθηκαν στο Λονδίνο και το Emirates Stadium όπου μεταξύ αυτών ήταν και ο ΟΦΗ που ήταν η μοναδική ελληνική ομάδα που είχε δικό της περίπτερο στο συνέδριο.

Παρόντες στο Λονδίνο ήταν ο πρόεδρος του ΟΦΗ Μάνθος Πουλινάκης και ο εμπορικός διευθυντής της ΠΑΕ Πάνος Κατσαΐτης εκπροσωπώντας τον σύλλογο στο Παγκόσμιο Συνέδριο σκάουτινγκ «Wyscout». Η ΠΑΕ ΟΦΗ ήταν ο μοναδικός ελληνικός σύλλογος που είχε δικό του περίπτερο στο συνέδριο που φιλοξενήθηκε στο γήπεδο της Άρσεναλ, «Emirates Stadium».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Το «Wyscout» (http://www.wyscoutforum.com) είναι ένα παγκόσμιο event όπου το παρόν δίνουν οι μεγαλύτεροι σύλλογοι του κόσμου προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις πάνω στο ποδόσφαιρο και το παρόν έδωσαν ομάδες όπως οι Άρσεναλ, Γιουβέντους, Λίβερπουλ, Μπενφίκα, Τσέλσι, Μάντσεστερ Σίτι.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ απέσπασε πολλά κολακευτικά σχόλια για την παρουσία της και οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ ήρθαν σε επαφή και συμφωνία με εκπροσώπους αρκετών άλλων ομάδων, κυρίως από την Ευρώπη και όχι μόνο προκειμένου να έχουν μια πιο στενή συνεργασία σε όλα τα επίπεδα στο εγγύς μέλλον.