Νίκη για καλά Χριστούγεννα και ηρεμία!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με αλλαγές στην 11αδα και με πείσμα για να έρθει η νίκη που θα φέρει την απαραίτητη ηρεμία αλλά και βαθμολογική ανάταση, ο ΟΦΗ θέλει ΜΟΝΟ τη νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Βάντο και Σίσιτς έμειναν εκτός αποστολής όπως δηλαδή αναμενόταν και ο Νίκος Αναστόπουλος ετοιμάζει αλλαγές στην 11αδα του εν όψει της αναμέτρησης με τους Αρκάδες.

Την θέση που «χήρεψε» στο αριστερό άκρο της άμυνας θα πάρει ο Γιώργος Ιωαννίδης ενώ δεξιά θα επανέλθει στην 11αδα ο Μανώλης Ζαχαράκης με τους Σαρ και Σόουζα να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Όσον αφορά την θέση του τερματοφύλακα, ο Αναστόπουλος δείχνει πως περιβάλει με εμπιστοσύνη τον Στέφανο Γουναρίδη διατηρώντας τον στο αρχικό σχήμα.

Στην μεσαία γραμμή θα υπάρξει μια «εσωτερική» αλλαγή σε σχέση με το ματς του Περιστερίου καθώς ο Βιτώρος θα πάει στον άξονα παίζοντας μαζί με τους Βερόν, Λαμπρόπουλο.

Ο «Κούτσια» επιστρέφει στην 11αδα και θα πάει στο αριστερό άκρο της επίθεσης, στο δεξί θα παραμείνει ο Περογαμβράκης και στην κορυφή θα αγωνιστεί ο Θανάσης Παπάζογλου.