Νίκη και άλλο αέρα θέλει κόντρα στον Αστέρα

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Να πάρει μια βαθιά βαθμολογική ανάσα πριν την διακοπή των Χριστουγέννων θέλει ο ΟΦΗ, ο οποίος έχει σαν στόχο μόνο τη νίκη στην σημερινή αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης. (17:15 LIVE Athletic Radio 104,2 και Gentikoule.)

Με αλλαγές στην 11αδα σε σχέση με την αναμέτρηση στο Περιστέρι ο ΟΦΗ μετά από τέσσερα παιχνίδι χωρίς νίκη θέλει να γευτεί έπειτα από αρκετό καιρό τη χαρά ενός «τριπόντου» και να κάνει καλά Χριστούγεννα.

Βάντο και Σίσιτς έμειναν εκτός αποστολής και ο Νίκος Αναστόπουλος αναμένεται να παρατάξει τονΣ τέφανο Γουναρίδη διατηρώντας τον στο αρχικό σχήμα. Την θέση που «χήρεψε» στο αριστερό άκρο της άμυνας εξαιτίας της τιμωρίας του Μονιάκη θα πάρει ο Γιώργος Ιωαννίδης ενώ δεξιά θα επανέλθει στην 11αδα ο Μανώλης Ζαχαράκης με τους Σαρ και Σόουζα να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Στην μεσαία γραμμή θα  βρίσκονται οι Βιτώρος, Βερόν, Λαμπρόπουλο. Στην επίθεση ο «Κούτσια» επιστρέφει στην 11αδα και θα πάει στο αριστερό άκρο, στο δεξί θα παραμείνει ο Περογαμβράκης και στην κορυφή θα αγωνιστεί ο Θανάσης Παπάζογλου.