Ξέσπασμα «Αναστό»: «Όποιος θέλει μένει, όποιος θέλει φεύγει»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Νίκος Αναστόπουλος ήταν «χείμμαρος» στην συνέντευξη τύπου, εμανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία του ΟΦΗ και έστειλε το δικό του μήνυμα λέγοντας: «Όσοι μείναμε στον ΟΦΗ, γνωρίζαμε τα προβλήματα. Όποιος δεν θέλει, φεύγει».

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ

«Ήταν μια δίκαιη και σημαντική νίκη σε ότι αφορά το βαθμολογικό κομμάτι. Αν εξαιρέσουμε τα πρώτα 10 λεπτά, στα υπόλοιπα ήμασταν κυρίαρχοι του παιχνιδιού. Πετύχαμε το γκολ που μας έδιωξε το άγχος. Τακτικά ήμασταν άριστα από εκείνη την στιγμή μέχρι που τελείωσε το παιχνίδι. Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια, ίσως το 2-0 να είχε γίνει νωρίτερα. Γνωρίζαμε ότι ο Αστέρας ήταν γρήγροη ομάδα και έπρεπε να προσέξουμε. Αν εξαιρέσουμε κάποια σουτ, δεν μας απείλησε σε καμία άλλη περίπτωση.

Ήμασταν συγκεντρωμένοι, άριστοι τακτικά και η νίκη ήταν δίκαιη. Μπράβο στα παιδιά για την μεγάλη προσπάθεια. Μας αδικεί η θέση που έχουμε και με βάση τις εμφανίσεις που έχουμε κάνει, αν εξαιρέσουμε το ματς με τον Πανθρακικό, στα υπόλοιπα παιχνίδια είχαμε και ευκαιρίες αλλά και πολύ καλύτεροι από τους αντιπάλους μας, ειδικά στα δεύτερα ημίχρονα. Όμως, κερδίζεις όταν πετυχαίνεις περισσότερα γκολ. Το ταμείο το κάνεις τον Μάιο. Όμως δεν έχει καμία σημασία. Επειδή αυτή η νίκη μπορεί να μας κάνει να χάσουμε τα μυαλά μας και να καβαλήσουμε το καλάμι θέλω να πω ότι δεν ξεχνάμε τα προβλήματα μας. Θα έχουμε στο μέλλον και άσχημες εμφανίσεις. Εμείς μισούμε την ήττα, δεν μας άρεσει. Η χρονιά θα είναι δύσκολη. Δεν κάνουμε υπολογισμούς και πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Γνωρίζετε πολύ καλά πως αυτή η ομάδα δημιουργήθηκε και πολλοί μας είχαν ξεγραμμένους και έλεγαν ότι δεν θα κατέβουμε ούτε στο πρωτάθλημα. Κρατηθήκαμε στα πόδια μας και προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι. Αυτή η ομάδα έχει ταλέντο και νέα παιδιά. Θα πρέπει να στηριχθεί αυτή η προσπάθεια και αν μπει μέσα μας αυτό το πράγμα, θα πάμε καλά. Εμείς θα πετύχουμε τον στόχο μας, είτε εύκολα είτε δύσκολα. Και το λέω τώρα.

Δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσω με τον Βάντο. Θα ακούσω την άποψη του όμως από εκεί και πέρα ο ΟΦΗ δεν κράτησε κανέναν ποδοσφαιριστή με το ζόρι και ούτε μπορούμε να κρατήσουμε κανέναν με το ζόρι. Αυτοί που μείναμε, βάζω και τον εαυτό μου γνωρίζμαε ότι η χρονιά θα ήταν δύσκολη, γνωρίζαμε ότι θα είχαμε προβλήματα όμως αποφασίσαμε και επιλέξαμε να μείνουμε παρά τα προβλήματα. Στον ΟΦΗ μένει όποιος θέλει. Λεφτά δεν έχουμε, έχουμε όμως την δυνατότητα να του δώσουμε την ευκαιρία να παίξει μπάλα.