Γουναρίδης: «Μπορούσαμε να είμαστε και ψηλότερα» (vds)

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

O ΜVP του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης Στέφανος Γουναρίδης στάθηκε στην ατυχία που χτύπησε την ομάδα στα προηγούμενα παιχνίδια εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την συνέχεια.

Ο 22χρονος τερματοφύλακας του ΟΦΗ κράτησε όρθια την ομάδα στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού πραγματοποιώντας μεγάλες επεμβάσεις στα σουτ των Ράγιος και Ναβάρο.

To video με τις δηλώσεις του Στέφανου Γουναρίδη

Αρχικά, ο Στέφανος Γουναρίδης είπε πως «είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι που κερδίσαμε και ήταν μια νίκη ψυχολογίας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και τον κόσμο για την στήριξη του προς όλους μας» και συνέχισε λέγοντας ότι «κυριαρχήσαμε σε όλο το παιχνίδι και ευτυχώς πετύχαμε ένα γρήγορο γκολ που μας έδωσε την κατάλληλη ψυχολογία για την συνέχεια».

Όσον αφορά τον απολογισμό του πρώτου γύρου, ο Στέφανος Γουναρίδης υπογράμμισε ότι «σίγουρα μπορούμε να νιώθουμε ικανοποιημένοι με τους 17 βαθμούς όμως πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς αν δεν ήμασταν άτυχοι σε κάποια παιχνίδια όπως ο Λεβαδειακός και ο Ατρόμητος».